2. søndag i advent - vind cool sejlerpræmie fra Watski

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

I dag er det den anden søndag i advent. Sejlnet.dk vil i samarbejde med Ownerscabin frem til jul præsentere advents- og julegaveidéer til voksne sejlere. Alle de viste gaveidéer kan købes online hos Ownerscabin, der lover levering indenfor 3-5 dage. Du har også muligheden for at vinde en præmie - se nederst i denne artikel.

Melamin service til båden

En fin advents- eller julegave kunne være Watski melamin service. Sættet består af 16 dele - 4 dybe, 4 flade, 4 krus og 4 skåle. Her behøver du ikke være bekymret for at tabe en tallerken eller en kop - det er utrolig hårdført plastik, der ikke sådan lige går i stykker. Sættet kan netop nu købes til 310 kroner.

File 2230

Du kan vinde det fine servicesæt fra Watski

Lækkert maritimt håndklæde

En anden gaveidé kunne være et lækkert håndklæde med vævet kant. Kvaliteten er superblød, velour på den ene side og absorberende frotté på anden side.

File 2233

Lækkert håndklæde til at have i båden

Håndklædet måler 70x130 cm. Netop nu kan håndklædet købes til kun 129 kroner hos OwnersCabin.

Vind Watski Melamin Servicesættet

Du har mulighed for at deltage i konkurrencen om et melamin service sæt fra Watski frem til juleaften. Det eneste du skal gøre er, at "synes godt om" Sejlnet.dk på Facebook og trykke "synes godt" om denne artikel. Har du ingen Facebook konto, kan du blot skrive en kommentar til denne artikel, så du deltager også i konkurrencen om Watski Melamin sættet.

Den heldige vinder modtager præmien efter jul med posten. Følg med på næste søndag, hvor du få flere gaveidéer.

Annonce