3. søndag i advent - gaveidéer til brug i båden

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

I dag er det den tredje søndag i advent. Sejlnet.dk vil i samarbejde med Ownerscabin frem til jul præsentere advents- og julegaveidéer til voksne sejlere. Alle de viste gaveidéer kan købes online hos Ownerscabin, der lover levering indenfor 3-5 dage. Du har også muligheden for at vinde en præmie - se nederst i denne artikel.

Lækker grillhandske til tursejleren

Tursejlads med båden betyder ofte, at man skal grille, når man kommer i land. En praktisk ting at have i båden er en grillhandske, så man kan tage ved de varme ting ved grillen. Vi har fundet frem til Albert Ocean Check grillhandsken i lyse maritime farver.

File 2304

Handsken er onsize og er lavet i 100% bomuld. Netop nu er handsken på tilbud til kun 44,95 kroner - en fin advents- eller pakkespilsgave.

Er der storm på vej?

Stormglasset har så vidt man ved, været anvendt siden omkring år 1750. Første gang stormglasset omtales er i Charles Darwins beretninger fra hans jordomsejling 1831-1836. Stormglasset fungerer som et barometer, der kan forudse ændringer i vejret. Væsken kan i glasset kan indtage 5 forskellige tilstande - fra klar væske til helt krystaliseret væske. Hver tilstand svarer til det vejr, der er på vej - et skema over de 5 tilstande følger naturligvis med, så man kan aflæse glasset.

File 2309

Stormglasset fås i poleret og børste stål samt messing - prisen er 695 kroner.

En sjov og praktisk gave man kan have glæde af i mange stunder i båden.

Vind Watski Melamin Servicesættet

Du har mulighed for at deltage i konkurrencen om et melamin service sæt fra Watski frem til juleaften. Det eneste du skal gøre er, at "synes godt om" Sejlnet.dk på Facebook og trykke "synes godt" om denne artikel. Har du ingen Facebook konto, kan du blot skrive en kommentar til denne artikel, så du deltager også i konkurrencen om Watski Melamin sættet.

File 2306

Den heldige vinder modtager præmien efter jul med posten. Følg med på næste søndag, hvor du få flere gaveidéer.

Annonce