Årets første sejltur endte med brand ombord

Trine Søes billede
4.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.7 (3 stemmer)
Danmark
55° 50' 33.972" N, 9° 54' 47.5128" E

En af årets første sejldage endte uheldigt for 3 mænd og en hund, der var ombord på en 40 fods sejlbåd. Sejlbåden sejlede cirka 2-300 meter ud fra Boller Skov, der er placeret i den sydlige del af Horsens Fjord. Omkring klokken 12.45 udbrød der brand i motorrummet ombord på sejlbåden.

Vi mener ikke, at der er tale om en forbrydelse. Branden er opstået i motorrummet, og derfra bredte den sig hurtigt, oplyser vagtchef Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi. Politiet fraråder andre sejlere at nærme sig sejlbåden, da der er en gasflaske ombord.

File 6620

Sådan så den brændende båd ud, da sejler Tommy Peter Skov var på den første sejltur i 2012

Redningsbåd hurtigt fremme

Heldigvis blev både Falck og Horsens Brandvæsen hurtigt alameret, og der blev sendt en redningsbåd ud til den brændende sejlbåd. De 3 mænd ombord havde iført sig våddragter og redningsvest, og de var parate til at springe i vandet. Heldigvis blev både hund og sejlere hurtigt taget over i redningsbåden.

Både sejlerne og hunden er vel i land nu, og ingen er kommet til skade, uddyber Stig Simonsen. Sejlbåden er udbrændt og afmærket af med bøjer, der skal holde nysgerrige væk. Det er op til ejerens forsikringsselskab at bjærge den udbrændte sejlbåd.

 

Foto: Tommy Peter Skov

Annonce