Afspil Ipod & dvd'er med vandtæt maritimt system

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

 

Udstyr skabt til det maritime miljø, det er hvad Clarions maritime serie byder på. CMV1 er Clarions første model i maritimkategorien, der tilbyder visuelle underholdningsegenskaber.

Anlægget er kompatibel med en bred vifte af formater såsom DVD, DivX til forkælelse af dine ører og øjne, samt WMA/AAC og MP3 til forkælelse af dine ører. Den kan give en omfattende videounderholdningsoplevelse. Den 3,5” monitor gør det muligt at se mange forskellige digitale lyd- og videokilder. Det er nemt afspille DVDer, DivX og iPod-video.

Specialdesignet til det maritime miljø

Clarions maritime serie er specielt designet til hårde miljø ombord, hvor fugt, vand og salte nemmere kan ødelægge elektronisk udstyr. Fronten på anlægget, der er vandtæt (mod vandsprøjt), kan vippes ned, og der kan isættes cd eller dvd. De er også muligt at tilslutte din Ipod til anlægget via USB stik.

                   File 1198       File 1201

 

Dyrt produkt

Prisen på CMV1 afspilleren er på 5.999 kroner i vejlende udsalg. Hvis du er til et system, hvor du vil have alt samlet et sted, er Clarions CMV1 et godt byd. Personligt synes jeg prisen er for høj, og skærmen for lille - især hvis hele familien skal se film i båden.

Annonce