Bådbranchen bakker op om Både i Bella 2012

Trine Søes billede
4.333335
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.3 (3 stemmer)
Danmark
55° 38' 17.9268" N, 12° 34' 40.1808" E

Om halvanden måned går det løs med årets første store bådudstilling - Både i Bella. Der er optimisme at spore på årets bådudstilling i Bella Center. Udstillingen oplever nemlig god opbakning fra bådbranchen til trods for, at denne lider under krisen, hvor efterspørgslen på nye både båd er faldet. Med bådbranchens støtte til bådudstillingen er forventningerne til Både i Bella 2012, som finder sted den 24.-26. februar og 1.- 4.marts, derfor meget positive.

File 5458

Sidste års bådudstilling i Bella Center

Bådbranchen støtter op om bådudstillingen

På Både i Bella oplever man, at bådbranchen støtter stærkt op om udstillingen, trods branchens situation, og det giver grund til optimisme inden udstillingens start i slutningen af februar: Som udstilling er vi et spejl af hverdagen – en hverdag hvor bådbranchen uden tvivl stadig har det svært. Alligevel er det tydeligt, at branchen vælger at satse på sæsonen 2012, og vi er meget glade for den gode tilslutning, vi oplever, fortæller udstillingschef Bo Rasmussen og fortsætter: Udstillingen præsenterer en stærk udstyrsdel, og det er vigtigt i en tid, hvor der er stor fokus på vedligeholdelse, grundet et lavere salg af nye både. Men Både i Bella byder naturligvis også på masser af sejlerdrømme i form af store og små sejl- og motorbåde, og vi ser frem til at kunne byde både udstillere og besøgende på en fantastisk udstilling.

Bliv inspireret til sæson 2012

På bådudstillingen kan du udforske sejl-, motor- og speedbåde. Opleve det nyeste udstyr og tilbehør - motorer, sejl, beklædning, elektronik og andet bådudstyr. Der vil med andre ord være både og udstyr for enhver smag. Det vil også være muligt at finde inspiration til den kommende sæsons mange sejlture, idet bådudstillingen byder på mange turistforeninger og havne.

File 5459

Dragon Flys stand på Både i Bella 2011

Både i Bella 2012 afholdes fra fredag den 24. februar til søndag den 26. februar, og igen fra torsdag den 1. marts til søndag den 4. marts. Der er åben fra 10.00-18.00 på alle dage. Bemærk, at der i år ikke er åbent på hverdagene mandag til onsdag.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Jesper Hansens billede

Jeg skal helt sikkert et smut til København og se på nyt udstyr og dejlige både. Dejligt vi går en lysere tid imøde. Dagen er nu tiltaget med 15 minutter, så det går den rigtige vej.

Ohøj fra Jesper

Ole Jeppesens billede

Det bliver spændende at se, hvad der udstilles i Bella i år. Om man kan se at finanskrisen gør sit indhug i de udstillede både, udstyr og organisationer. Personligt glæder jeg mig til at stifte nærmere bekendtskab med alt det nye elektroniske udstyr. Man er vel lidt af en samler, og man går som bekendt ikke ned på gear (konen mener noget helt andet).

Annonce