Både i Bella var en succes

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Bådudstillingen Både i Bella er netop slut. I år blev bådudstillingen afviklet over syv dage (sidste år havde udstillingen åbent i ni dage) og havde i alt 30.023 besøgende. På årets version af Både i Bella melder flere udstillere om et godt salg og en god stemning blandt publikum, som er klar til den nye sejlersæson, nu hvor foråret står for døren.

File 3088

Dragon Fly på Både i Bella

IM Sadelmager ApS fra Amager (producent af kalecher, hynder og sæder til både og biler) har været med på bådudstillingen i Bella siden 1984: ’’Der har været et købestærkt publikum, og vi har solgt bredt. Vi kan godt mærke, at folk har lagt finanskrisen bag sig og ikke er så nervøse for at købe igen‘’, lyder det fra ejer Erik Mortensen.

Sejlnet talte med flere bådforhandlere, der igen melder om positiv fremgang i købelystne sejlere.

DM i Virtuel Sejlads 2011

2011 var også året, hvor sejlads rykkede ind på den virtuelle scene med afholdelsen af Danmarks første DM i Virtuel Sejlads.

File 3145

Virtual Skipper 5 er et computerspil, hvor man blandt andet skal trimme båden optimalt

Siden den 3. februar har cirka 50 sejlere deltaget i kvalifikationssejladser i computerspillet Virtual Skipper 5. Finalen blev afholdt lørdag den 19. marts under Både i Bella. Den heldige vinder af titlen som Danmarksmester blev Søren Andresen med båden Spirillen fra Herslev Strand Sejlklub. Tillykke til Søren med titlen.

 

Foto: Sejlnet.dk

Annonce