Bådkommissæren i Kerteminde konkurs

Trine Søes billede
1.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 1.5 (2 stemmer)
Danmark
55° 27' 7.146" N, 10° 39' 48.8412" E

Krisen rammer store som små virksomheder - Bådkommissæren, der er en bådforhandler og udstyrsforretning, er gået konkurs. Bådkommissærens ejer Anders Nibe Hansen har indgivet en konkursbegæring til skifteretten. Begrundelsen for begæringen er, at bådkommissæren har manglet likvide midler til at føre forretningen videre - kassen er simpelthen tom. Det er dog ikke første gang, at Bådkommissæren i Kerteminde er gået konkurs. Bådkommissæren gik første gang konkurs i vinteren 2009, men blev rekonstrueret og genåbnede ved juletid 2009.

God beliggenhed - men manglende omsætning

Bådkommissæren har/havde ellers en god beliggenhed ved Kerteminde Marina. Det skulle angiveligt være svigtende salg fra blandt andet udeblivende gæstesejlere, der har trukket forretningen ud på et sidespor. Men også det faktum, at flere sejlere er begyndt at handle bådudstyr på nettet for at spare penge, har ikke haft en positiv effekt på Bådkommissærens forretning.

File 4662

Bådkommissærens lokaler i Kerteminde Marina

Derudover har sejlerne i Kerteminde og omegn sparret på reparationerne - så heller ikke Bådkommissærens værksted kunne opretholde forretningen. Kort sagt der har været nedgang at spore på alle fronter.

Konkursen får indvirkning på andre virksomheder

Desværre trækker konkursen flere spor til andre virksomheder, der bliver berørte af bådkommissærens konkurs. Det er blandt andet leverandører som Palby Marine, Columbus Marine og Watski, der mister penge på bådkommissærens konkurs. I et markedet der melder om tilbagegang, er det nok desværre ikke den sidste konkurs, vi har set i bådbranchen.

Annonce