Brugtbådsgaranti - bådforhandlerens tiltag til øget salg

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Danmark
56° 12' 34.9416" N, 10° 17' 17.8008" E

De trængte bådforhandlere opfinder nye metoder til at få gang i bådsalget. Hos bådforhandleren Floor Marine i Egå Marina introducerer man nu en garantiordning på brugte både. En garantiordning - der skal gør det mere trygt at købe en brugt båd.

Dårligere stillet som brugtbådskøber

Købes en båd som ny, er den dækket af købelovens normale regler om garanti og reklamationsret. Køber man en brugt båd er reglerne noget anderledes, og man er svagere stillet som køber, hvis der er fejl og mangler på båden. Flere bådejere har oplevet, at bådsælgeren er ligeglad med reklamationer på en brugt båd, når først handlen er gennemført. Det er en rigtig sur situation at stå i, og det er blandt andet på den baggrund, at Floor Marine vil hjælpe købere på jagt efter deres nye brugte båd.

Garantiordningen opdelt i 4 grupper

Floor Marine introducerer en garantiordning på deres egne brugte både, der skal give køberne en større sikkerhed og tryghed, når der skal investeres i ny brugt båd. Ordningen er inddelt i 4 forskellige typer af garantier betegnet fra Gruppe A til D, der inddeles efter bådens alder og stand.

Derudover er der en række ekstra fordele med garantien - i Gruppe A får bådens motor et serviceeftersyn, og båden leveres med nye fendere og fortøjringer.

File 3962    File 3961

Floor Marines nye tiltag til at få mere gang i bådsalget - en brugtbåds garanti

Om andre bådforhandlere følger trop og lancerer tilsvarende ordninger er endnu uvist.

 

Foto: Sejlnet.dk

 

Annonce