Dehler præsenterer ny båd - Dehler 41

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Tyske Dehler har netop præsenteret deres nyeste båd - Dehler 41. Dehler Yachts har altid været en frontløber inden for design, nye tekniske løsninger, kvalitet, og ikke mindst ydeevne og sejlegenskaber. Dehler 41 er designet af Judel/Rolf Vrolijk, så det er kompetente sejlere, der står bag ved de overordnet linjer i båden. Rolf Vrolijk har blandet andet været chefdesigner på Alinghis katamaran i America's Cup, der dog tabte.

Design selv din båd

Båden vil blive markedsført med flere forskellige køl/udstyr/sejlplans-løsninger, med henblik på at den enkelte ejer, kan skræddersy sin nye båd efter egne behov og krav. Så Dehler 41 kan være en sikker og hurtig turbåd, nem håndterlig aftenmatchracer eller avanceret performance racer ved internationale stævner.

File 1624

Den nye Dehler 41

Processen med interiør design, udstyr samt optimering af byggemetoder er ikke færdig endnu. Men den nye Dehler 41 vil ikke kun være konkurrencedygtig på vandet, den vil også være konkurrencedygtig på prisen. De første kalkulationer indikerer en pris på under 1,35 mio. kr. for en sejlklar standard båd ekskl. moms.

 

Dehler 41 Specifikationer

Længden: 12,4 meter

Bredde: 3,93 meter

Dybdengang: 2,0 meter

Storsejlsareal: 54,35 m2

Motor: Volvo D1-30 (29 hp)

Vægt: 7980 kg

CE-mærkning: Klasse A

I Danmark forhandles Dehler både af Scandinavian Yacht Center  & Marineparken.

Annonce