Delphia 31 - en ny familie sejlbåd med komfort

Trine Søes billede
4.25
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.3 (4 stemmer)

Den nye Delphia 31 er designet til familien, der søger eventyr på vandet. Delphia 31 bliver præsenteret for første gang ved bådmessen i Düsseldorf til januar 2012. Bådens størrelse på de 31 fod kommer til at følge den tendens, der er i markedet for tiden, hvor det ikke nødvendigvis handler om en stor sejlbåd. Mange søger en let og håndterbar sejlbåd, hvor komforten er i orden. Delphia 31 får 2 kahytter, stor salon, pantry og et 1 badeværelse. Delphia 31 er designet af Andrzej Skrzat, og modellen er bygget i Polen.

File 5408

Delphia 31s indretning under dæk

Lyst under dæk

Delphia har plads til 6 overnattende voksne, da de brede sofaer i salonen kan bruges som senge. Store panoramavinduer sørger for at dagslys trænger ind under dæk. Der bliver et badeværelse med mulighed for at tage bad.

File 5410

Salonen ombord på Delphia 31

I cockpittet finder man teakbelagte sæder, og dækket får en antislip overflade, så man står sikkert fast. I hækken findes en stor badeplatform, hvor man har let adgang til vandet. Delphia 31 bliver udstyret med rat.

Prisen for Delphia 31 er endnu ikke offentliggjort.

Data Delphia 31

Længde: 9.78 meter

Bredde: 3.40 meter

Dybdegang: 1.85 meter

Deplacement: Cirka 6130 kg

Vand tank: 210 Liter

Diesel tank: 120 Liter

Kahytter: 2

CE-kategori: A

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Yachtskipper Martins billede

Sådan en vil jeg ønske i julegave....

En lækker båd for en rejse til Vestindien.

***** jeg ikke fik den med på ønskesedlen i år.

Gert Bundgaards billede

Gad vide, om det er rigtigt, at der er en tendens til igen at vælge mindre både. Eller om det bare er reklamegas. Men i hvert fald er der god fornuft i at vælge både, som kan sejles uden mange og store overarme.

Derimod er der ikke meget fornuft i at sætte ratstyring på både i den størrelse. Det koster penge, koster plads i cockpittet, koster føling med vandet og koster mange flere penge til eftermontering af autostyringen. Og det ER altså ikke nødvendigt på både i den størrelse.

Men jeg er måske ikke helt upartisk: Min egen underskønne Delphia sejles med pind Wink

Annonce