Den nye Bavaria 50 præsenteres til januar

Trine Søes billede
1
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 1 (1 stemme)

Bavaria Cruiser 50 bliver klar til at blive præsenteret på bådudstillingen i Düsseldorf til januar 2011. Den nye Bavaria lukker mellemrummet mellem 45 og 55 fods Cruiser udgaverne. Bavaria Cruiser 50 er designet af Farr yacht design - ligesom de andre Cruiser både fra Bavaria. Så noget videre nyskabende design skal vi nok ikke forvente. Bavaria væftet forventer, at båden bliver populær som udlejningsbåd, alene grundet størrelsen og indretningen ombord.

Vælg mellem to forskellige indretningsmuligheder

Der er hele 17 luger i dæk og skrog, der sørger for at lys trænger ned under dæk. Båden kommer i to forskellige udgaver med mulighed for 4 eller fem kahytter ombord. Der er 3 badeværelser ombord, så der er ikke sparret på komforten.

File 1984

 

Med dobbeltror er der fuld kontrol - læg mærke til navigationsudstyret i begge sider af roret. Hækken kan slås ned, så den forvandles til en stor badeplatform.

File 1991

Lækker stor badeplatform med stige på den nye Bavaria Cruiser 50

Der er god plads i cockpittet, og der er lavet et bord, der kan foldes ned i begge sider, således det ikke fylder så meget under sejlads, men kan byde på den helt store middag i havn.

Prisen på herligheden

Bavaria holder fortsat prisen nede, da den nye Bavaria Cruiser 50 får en startpris på 207.900 euro eksklusiv moms oplyser Bavaria værftet. Omregnet til danske kroner er det 1.562.232 kroner eksklusiv moms.

Bavaria forhandles i Danmark af Floor Marine i Egå Marina.

Annonce