Flydende Fritid 2011 bliver aflyst

Trine Søes billede
1.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 1.5 (2 stemmer)
Danmark
56° 8' 18.7764" N, 10° 12' 55.656" E

Bådudstillingen Flydende Fritid 2011 bliver aflyst. Flydende fritid skulle have fundet sted fra den 2. til 4. september 2011 i Marselisborg Lystbådehavn ved Århus. Bådudstillingen var ellers flyttet, så den blev synkroniseret med Århus Festuge, og dermed håbede arrangørende på flere gæster. Det er bådbranchen/Danboat selv, der har vurderet, at grundlaget ikke er der til at afholde flere bådudstillinger i år.

File 3728

Der kommer ingen flydende bådudstilling i Marselisborg i år

Mangler nye bådmodeller

Danboat begrunder vurderingen med, at den danske bådbranche har i år haft to store og velbesøgte udstillinger i vinter, der samlet fik besøg af næsten 60.000 bådinteresserede. Med disse to afholdte udstillinger er der ikke grundlag for at kunne afholde en flydende udstilling i Århus, hvor det vil være umuligt at kunne fremvise nye bådmodeller kun seks måneder efter haludstillingerne. Derfor aflyses Flydende fritid i år.

Ingen stor bådudstilling før til vinter

Danboat vil hellere, at en udstilling er repræsentativ for branchen som helhed, og denne afspejler stor bredde og variation indenfor diverse bådtyper og maritimt udstyr. Dernæst skal publikum have haft en god oplevelse, når de forlader udstillingen. Derfor spares kræfterne til vinter. Næste store bådudstilling bliver derfor Både i Bella i februar/marts 2012.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

Hov, hvor blev alle kommentarer af ??

Annonce