Garmin klar med ny autopilot - Garmin GHP™ 12

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

 

Garmin er klar med en ny autopilot til både mellem 20-70 fod. Nyheden er netop blevet præsenteret på bådmessen i Soupthamton i England. Autopiloten kan anvendes på alle typer både op til 70 fod med hydraulisk styring og inden- eller udenbords motor. Sammen med den medfølgende retningssensor formår Garmin GHP™ 12 altid at holde kursen og styre jævnt uanset forholdene på vandet.

"Garmin GHP™ 12 er en videreudvikling af det velrenommerede GHP 10 autopilot system. Garmin GHP™ 12 indeholder funktioner sejlere elsker, men har også fået tilføjet nye funktioner og features, som sejlere har anmodet om", fortæller Dan Bartender, Garmins Vicedirektør for globalt salg på messen i Soupthamton.

Garmin glæder sig til at tilbyde danske værfter teknologien

Især det at autopiloten kan bruges af sejlbåde uden hydraulisk styring, men med mekanisk motor forventer Garmin Danmark sig meget af. Garmin Danmark glæder sig til at kunne tilbyde de anerkendte danske værfter, såsom X-yachts, Faurby og Luffe Yachts teknologien.Designet til sejlbåde med lineæraktiverede styresystemer er GHP 12 et underdæk autopilotsystem, der fungerer som et ekstra sæt hænder ombord på båden. Piloten er, ligesom sin foregænger, NMEA 2000-kompatibel, og retningssensoren kan sende kursinformation til en Garmin kortplotter til brug for eksempelvis radar-overlay. Autopiloten har en klar fuldfarveskærm, og den intuitive menu på kontrolenheden kan det ikke være nemmere at bruge en autopilot. 

I Danmark kommer Garmin GHP™ 12 til at koste 23.999 kroner inklusiv moms.

Annonce