Google fotograferer til søs

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Google er nu gået i gang med endnu et stort projekt - de vil fotografere hele verdens vandveje. Googles plan er at gennemfotografere verdens vandveje - startende med Amazonfloden. I samarbejde med Foundation for a Sustainable Amazon sejler Google lige nu rundt på Amazonfloden med Googles avancerede fotoudstyr. Det samme fotoudstyr Google brugte til at fotografere Google Streetview med.

Vær med til at fotografere sejlernes Danmark

Hvilket område Google vil kaste sig over efter Amazon-floden, har de ikke oplyst. Kan du ikke vente, kan du være med til at fotografere sejlerens Danmarkskort her på Sejllnet. Det er faktisk supernemt, og ikke spor besværligt. Du skal være logget på Sejlnet for at kunne oploade et billede eller en video til galleriet - har du ikke allerede en profil, kan du oprette en profil ganske gratis her.

Da foto og video kan indeholde en længde/breddegrad, kan vi vise og sortere media filerne alt efter, hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan se billeder fra en havn eller et område, allerede inden du ankommer. Er du i tvivl om, hvordan du oploader video og billeder, så se med i nedenstående video:

Så nemt er det at uploade og geotagge

Annonce