Kapsejladspladser til Watski2star sælges

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

På fredag går starten i året Watski2star kapsejlads. Der i alt 125 pladser i kapsejladsen, og de er selvfølgelig allerede væk. Men som altid er der afbud i sidste øjeblik, det betyder i værste fald, at en eller flere pladser ikke bliver benyttet. Arrangørerne har taget deres hjemmesides forum i brug, hvor afbudsbåde kan sælge deres plads til interesserede både. På den måde håber man at få 125 både til start på fredag.

Jesper Radich giver et taktisk oplæg

Arrangørerne bag Watski2star sejladsen har tænkt nye tanker. I bestræbelserne på at udvikle Watski2star yderligere er det lykkedes at lave en aftale med en af Danmarks bedste sejlere - Jesper Radich. Jesper Radich giver inden kapsejladsen et taktisk oplæg på baggrund af kendte vejrudsigter. Tidligere har der været brugt meteorologer til dette oplæg, men i år går arrangørerne nye veje.

Følg kapsejlads med Trac-Trac

Det er muligt at følge kapsejladsen fra computeren, idet de deltagende både udstyres med Trac-Trac. Det betyder også, at man kan se, hvordan man har sejlet i forhold til konkurrenterne, når kapsejladsen er slut.

Annonce