Lækker Helly Hansen jakke

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

 

Helly Hansen imponerer igen, denne gang med deres Racing Mid Layer jakke, der er mellemlaget i Helly Hansens 3-lags system. Laget sikrer øget isolering og fjerner fugten fra din krop, når du sveder. Materialet nedkøler dig ikke - som bomuld eller uld, når det bliver vådt.

 

File 441

Racing Mid Layer Jakken fra Helly Hansen

Jakken er først og fremmest meget let og isolerende i polymid stoffet. Jakken er delvis vandtæt (Polymid stoffet har nok vandmodstand til at afværge let regn eller spray fra en bølge) og alligevel åndbar. adjustable cuffs keep seepage at bay.">Tapede syninger og justerbar manchetter er ligeledes med til at holde dig tør. En anden virkelig god detalje er lommerne, der er foret med fleece - de inviterer kolde hænder indenfor på en kold dag. Ligeledes er halsen foret med fleece - og halsen kan lynnes helt op, så du ikke fryser, hvis vinden bider. Derudover har jakken en brystlomme, der er fin til opbevaring af eksempelvis nøgle eller mobiltelefon.

Racing Mid Layer jakken holder din krop varm uden at begrænse din bevægelighed, da jakken har en rummelig pasform gennem skuldre, leddelte arme og en slank og sporty profil.

En fin lille detalje, der er label i nakken på jakken, så du kan skrive dit navn. Det skaber ingen forvirring ombord eller garderoben.

Jakken koster 1000 kroner i vejlende udsalgspris. Den fåes i størrelserne XS - 2XL.

Annonce