Mick Anderson udgiver sejler fotobog fra Big Challenge

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

 

Sejlsportsfotograf Mick Anderson er klar med en ny fotobog. Billederne i bogen er fra kapsejladsen Big Boat Challenge, der blev sejlet i Kerteminde tidligere på året. Mick Anderson har gennem årerne taget mange sejlerbilleder, og er blandt andet officiel fotograf for sejlerlandsholdet/Dansk Sejlunion.

File 1628Big Boat Challenge er Danmarks mest amibitiøse kapsejlads for storbåde. Mick håber med bogen at kunne bidrage til interessen for stævnet og storbådssejlads generelt. Det er et imponerende syn, når de store både konkurrerer med hinanden på vandet. Mick håber, at fotobogen vil skabe større opmærksomhed mod de større både, kapsejlads og sejlsporten.

Kvalitetsfotobog

Micks fotobog illustrerer kapsejlads med store danske både, når det er allerbedst. Man kan nærmest fornemme farten, intensiviteten og begejstringen i situationerne ved blot at se på billederne. Fotobogen er på 70 sider, og Mick har valgt de bedste billeder fra Big Boat Challenge ud til bogen. Big Boat Challenge 2010 måler 33x28 cm og er printet på 180 grams Premium Paper med lustre finish - det vil sige en bog i højste kvalitet. Prisen for bogen er 82,95 euro og bogen kan købes online her. Bogen vil være en oplagt gave til sejleren, der har alt eller måske den perfekte julegave.

Mick arbejder lige nu på en lignende bog fra 505 VM, der blevet sejlet i Århus i august.

Foto: Mick Anderson

 

Annonce