Najad 570 bliver Fredericia Boat Shows dyreste båd

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Svensk luksus til 15 millioner danske kroner er klar til at blive præsenteret for publikum til Fredericia Boat Show.

En 57 fods luksus-sejlbåd fra svenske Najad bliver bogstaveligt talt en af de store oplevelser, når Fredericia Boat Show åbner dørene den sidste weekend i februar. Båden, som er erhvervet af en svensk køber for godt 15 millioner kroner, bliver det største og dyreste fartøj på Boat Show.

File 2739

Najad 570 har stor saloon ombord

"Båden kommer direkte fra udstillingen i Düsseldorf, og det er første gang, Najad 570 præsenteres i Danmark", fortæller Ebbe Borg fra KMC Boats i Kolding, som er dansk importør af Najad. Fredericia bliver i øvrigt den eneste danske bådudstilling i år, hvor man kan opleve den imponerende svensker.

File 2741

Oplev Najad 570 på Fredericia Boat Show


"570eren er Najads nye flagskib, og den er blevet fantastisk flot modtaget ude i Europa. Med sin størrelse og en grundpris på omkring 12 millioner kroner har den et afgrænset marked, men den har solgt langt over forventning", siger Ebbe Borg.

Ebbe har endnu ikke langet en 570er over disken i Danmark, men det kan Fredericia Boat Show forhåbentlig lave om på: "Fredericia har altid været vores bedste danske udstillingsplatform, og vi har store forventninger. Siden Najads ”Åbent værft” i august har pilen peget opad, og jeg ser også det kraftige bilsalg herhjemme som en indikator på, at folk atter tør bruge penge. Så vi er meget fortrøstningsfulde".


Fredericia Boat Show foregår 25.-27. februar & 3.-6. marts 2011.

Annonce