Najad værftet opkøbt

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Så er der godt nyt - det svenske Najad værft genopstår. Najad værftet måtte dreje nøglen rundt den 9. augst 2011. Den globale finanskrise og fejlsatsninger fra de forrige ejere fik hovedskylden for, at Najad værftet gik konkurs. Sidenhen er der arbejdet på højtryk for at finde en løsning, således at værftet kunne genopstå. Løsningen er, at Nord West Yachts og Orust Yacht Service i et samarbejde overtager Najad værftet, og de vil forsætte med produktionen og service af Najad både.

File 4873

Najad bådene er kendt for kvalitet og luksus

Overtaget af et moderne værft

Nord West Yachts blev grundlagt i 1985 af Benny Martinsson og værftet beskæftiger i dag 130 medarbejdere. Virksomhedens salg var sidste år på omkring 360 millioner svenske kroner. Nord West Yachts er familieejet og er i dag et af ​​Sveriges mest moderne værfter.

Benny Martinsson udtaler; Vi ser frem til at forsætte med at bygge Najad både, og vi ser en fantastisk potentiale i Najad, som har et komplet og moderne produktionsprogram med både mellem 35 og 57 fod, og dertil en god udbygget serviceorganisation. Både Nord West og Najad har meget høj byggekvalitet og fokusere på at tilbyde service i verdensklasse.

Relaterede Sejlnet artikler

Najad værftet konkurs

Sejlnet ombord på Najad 570 - Fredericias dyreste båd

Najad 570 bliver Fredericia Boat Shows dyreste båd

Annonce