Palby Fyn Cup - deltagerne på vej i havn

Trine Søes billede
4.75
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 4.8 (4 stemmer)

 

Trætte sejlere kommer løbende i havn nu. Der bliver lagt til og pakket sammen. Stemningen er god, og der bliver snakket livligt om det sidste døgns begivenheder. En del både har haft udstyr, der er gået i stykker undervejs. Det ændrer dog ikke ved humøret, og man har fundet en løsning, der kunne holde i mål. Flere både har været meget glad for gaffatape i år.

File 3694

Der snakkes livligt på land og i bådene

Varm suppe

I havn venter der dejlig varm suppe til deltagerne. Suppen er gratis, og er et nyt initiativ fra arrangørerne, og deltagerne viser initiativet varmt velkommen. Flere siger, de godt kunne bruge noget varme i kroppen efter den kolde sejlads. Vejret i år har været blæsende og koldt. I skrivende stund ser det ud som om, at det kunne regne hvert øjeblik, det skulle være. Sejlerne har dog også oplevet en del byger undervejs.

File 3693

Der er kø til at få varm suppe

Palbys telt er populært

En del venner og familie er mødt frem for at tage imod deltagerne. Nogle er dog lettere utålmodige og kan findes i Palbys telt, hvor de følger de sidste både via TracTrac på en storskærm. Klokken 11.30 mangler 84 både at krydse mållinjen.

File 3692

De sidste både følges intenst i Palbys telt på havnen

Husk at Sejlnet har lagt en del billeder fra kapsejladsen op i et galleri. Galleriet bliver løbende opdateret.

 

Foto: Sejlnet.dk

Annonce