Prøv at sejle 505 jolle - lån en klubjolle i et år

Allan Lavridsens billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

505 klubbens klubjolle er efter en succesfuld sæson klar til udlån til en ny besætning i 2013. Tilbuddet er en unik mulighed for at prøve kræfter med en 505 jolle uden at investere i en jolle selv . Tilbuddet er derfor til dem, der overvejer at begynde at sejle i en high performance 2-mands jolle. 505-klub jollen udlånes til en fast besætning for et år ad gangen, så der kan opnås et godt kendskab til jollen. Udgifter til den daglige drift og udgifter til forsikring afholdes af låner. Jollen skal deltage i de danske ranglistestævner, DM og forårstræningslejren.

Lånes gratis ud

Alle har mulighed for at komme i betragtning for at låne jollen, det eneste 505 klubbens bestyrelse vurderer er erfaring i forhold til mulig succes i håndtering af jollen. Lånerne kan for eksempel være kølbådssejlere, der vil prøve jollesejllads, unge/gamle sejlere med erfaring fra andre joller, eller sejlere der har holdt et par års pause og gerne vil i gang igen. Klubjollen er en lettere brugt jolle, velfungerende og med de fleste moderne trim muligheder. Den er i fornuftig stand og vil ikke være begrænsningen på kapsejladsbanen for en ny besætning i 505 klassen.

Om 505 jollen

505 jollen er en let og hurtig high performance 2-personers joller at komme i gang med at sejle, samtidig en af de mest komplekse joller at sejle på højt niveau. Det er meget få bådtyper, der kan siges at sejler ligeså godt som en 505, og kapsejladsniveauet er et af de højeste, der opleves udenfor de olympiske klasser. Samtidigt er der et bredt felt på alle niveauer. Der er tale om sejlere, der ikke vil nøjes med andet end det bedste - hvilket er illustreret i deltagerlisten til VM hvert år. Det næste 505 VM i Europa afholdes i Kiel i 2014.

Interesserede kan kontakte formand Jan Saugmann mail: secretary@int505.dk, tlf: 25446349 eller en anden fra 505-klubbens bestyrelse inden den 27. november 2012

Annonce