Sejl som vikingerne

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Danmark
55° 38' 57.894" N, 12° 4' 44.256" E

 

Oplev de enestående vikingebåde i en kapsejlads. Søndag den 5. september 2010 byder Vikingeskibsmuseet i Roskilde på sejladsoplevelser for børn og voksne. Vikingeskibsmuseet er Danmarks museum for skibe, søfart og maritime håndværk i oldtid og middelalder. Museet kombinerer de kulturhistoriske udstillinger med aktiviteter der relaterer til vikingetidens samfund og vikingernes maritime kultur.

Du kan opleve en spændende dyst, når de hurtige nordiske træbåde konkurrerer i kapsejlads. Sejl med ud og se Vikingeskibsmuseets sejlende rekontruktioner på tæt hold. Følg også byggeriet af et nyt vikingeskib på bådeværftet.

Vikingeskibsmuseet sætter alle sejl til for en dag fyldt med aktiviteter og oplevelser for hele familien på land og til vands. Kom og byg dit eget vikingeskib af sjove, anderledes materialer, få en vikingeskibstatovering, lav reb eller gå ombord i spændende fortællinger og udstillinger om vikingernes verden på vandet.

Praktisk information

Åbningstid: 10.00 - 17.00Entré: 100 kroner. Børn under 18 - gratis adgang.Billetten dækker både indgang til museet, musik og underholdning. Til sejlads på fjorden kræves særlig billet.

Annonce