Sejlnet & Ownerscabin præsenterer sejler gaveidéer

Trine Søes billede
3.5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.5 (2 stemmer)

I dag er det den første søndag i advent. Sejlnet.dk vil i samarbejde med Ownerscabin frem til jul præsentere advents- og julegaveidéer til voksne sejlere. Alle de viste gaveidéer kan købes online hos Ownerscabin, der lover levering indenfor 3-5 dage.

Maritimt sengesæt til hende

En fin advents- eller julegave kunne være et maritimt inspireret sengesæt fra Baltic Sea Collection. Sættet består af dyne og hovedpudebetræk med maritimt print. Et sæt sengetøj koster 299 kroner - køber du 2 sæt får du dem begge til 500 kroner.

File 2142

Fint sengesæt der pifter kahytten op på enhver båd

Galilei glasset til ham

"Mål alt, hvad måles kan, og gør det måleligt, som endnu ikke kan måles..." Udfra dette princip bidrog Galileo Galilei til den omvætning, der i 1600-tallet førte fra den antikke verdensforståelse til den klassiske mekanik, som Isaac Newton blev kendt for.

Galilei glasset er perfekt til at hænge op i båden eller derhjemme, hvor det fungerer som et simpelt termometer.

File 2145

Galilei glasset, her vist i rustfrit stål, bruges som temperaturmåler

Galilei opdagede, at rumfanget af en væske ændrer sig med temperaturen. Galilei glasset udnytter dette princip, idet væskens volume stiger med temperaturen, mens glaskuglernes volume næsten ikke ændrer sig med temperaturen. Ved udvidelsen mindskes væskens massefylde. Kuglernes opdrift er lig massen af den fortrægte væskemængde. Derfor, når temperaturen stiger, falder væskens bæreevne. Dette kan man udnytte ved at producere kuglerne med nogle få milligrams forskel i vægt. Den tugenste kugle vil derfor synke først, og har dermed den laveste temperaturangivelse og så fremdeles.

Galilei glasset fås i rustfrit stål, børstet stål og messing - prisen er 495 kroner.

 

Annonce