Sunway Seatravel & Maritim Camping slår sig sammen

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Sunway Seatravel styrker sin position som bådferiearrangør på Europas floder og kanaler ved sammenlægning med Maritim Camping. Sunway Seatravel er glad for at byde kunderne fra Maritim Camping velkommen. ”Det er med en vis ære, at Sunway Seatravel nu skal videreføre Maritim Camping, der blev etableret i 1965 i Jyllinge. Vi glæder os samtidig over, at opkøbet passer godt ind i firmaets langsigtede strategi, hvor vi vil koncentrere os om det vi i forvejen er gode til – nemlig at servicere de mange mennesker der gerne vil på kanalferie på Europas floder og kanaler", fortæller Direktør Mads Christensen

Fordel for kunderne

Vi har i mange år haft stor respekt for Morten Kaae fra Maritim Camping, så da idéen om en sammenlægning kom på bordet, var jeg slet ikke i tvivl. Dette vil give vores virksomhed nogle nye muligheder, ligesom vi får endnu en dygtig medarbejder og kollega”, fortsætter Mads Christensen.

Maritim Camping fortsætter med at sælge flodbådsferier, og Morten Kaae glæder sig over, at han i fremtiden får mulighed for at koncentrere sig 100% om salg og marketing og bruge al sin tid på at servicere kunderne. ”Det er en stor fordel at Sunway Seatravel i forvejen har en organisation, der kan tage sig af alt det administrative”, siger Morten Kaae.

Alle kan sejle flodbåd

Morten Kaae glæder sig derfor over, at kunne fortsætte med at udbrede kendskabet til ferie på Europas floder og kanaler. ”Alle kan sejle en flodbåd, selv min 9-årige datter styrer den helt perfekt, fortsætter Morten Kaae, inden han fortæller hvordan alle, efter kun en ½ times instruktion, kan få glæde af denne dejlige ferieform. Ofte sejler man på de gamle hovedfærdselsårer, som tidligere var centrum for erhvervstrafikken.

File 2042

Oplev Europa fra flodsiden, mens du hygger ombord

I dag har kanalturisterne derfor fordel af, at de simpelthen befinder sig lige i ”smørhullet”, når de vælger at holde en kanalferie. Når man tilmed bevæger sig gennem nogle af Europas smukkeste landskaber samtidig med, at man er sammen med familie eller venner, giver det sig selv, at det er en perfekt ferieform.

File 2045

Hyggeligt ser det ud ombord på en flodbåd

Åbent Skib

Er du selv blevet nysgerrig eller lun på tanken om en flodbådsferie, så har du mulighed for at opleve en af de både, Sunway Seatravel udlejer til flodbådssejlads. Man behøver ikke at have tidligere erfaring med flodbådssejlads for at kunne leje en båd. Sunway Seatravel har denne vinter en båd liggende i Hornbæk havn som kontor og showroom, og alle er hjerteligt velkommen om bord. Der er åbent skib hver fredag fra klokken 13.00-16.00 samt efter aftale.

Annonce