Swims - lækre norske sejlersko

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Sko der både er funktionelle ombord på båden, og ser smarte ud på land - det er hvad norske Swims står for. Firmaet er startet af norske Johan R., der var træt af, ikke at kunne have sine yndlingssko på i regnvejr. Det fik ham til at udvikle en galosche - en slags overtræksgummisål, der kan trækkes udenpå dine sko, så de ikke bliver våde.

File 1586

Sejlerskoen fås også en slippers udgave

Udfra denne idé var der ikke langt til at tænke på funktionelle sejlersko, der både er smarte og med god pasform. Forløbig er der dog kun kommet sejlersko til mænd. Skoene er lavet af materialer som tåler vand, og skoene har en god ventilation. Der er også tænkt på pasformen, da skoen er syet uden indvendige syninger - så skoen vil ikke gnave.

Sålen er selvfølgelig skridsikker, så du kan stå fast på dækket.

File 1585

Skridsikker sål er et must ombord

Skoene er blevet populære blandt professionelle sejler - det italienske DSK sailingteam sejler udelukkende med swims skoene. Teamet sejler en stor Swan 90, og deres næste regatta er Maxi Yacht Rolex Cup.

Sidst i september åbner Swims en netbutik, hvor du kan købe skoene online - priserne på de forskellige sko er desværre ikke offentliggjort endnu.

Annonce