Tryghed for nye sejlere - en ny bog til sejlklubberne

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Hvad kan man som sejlklub og træner gøre bedre for at imødekomme nye sejlere? Dansk Sejlunion har netop udgivet en ny bog om emnet. "Tryghed for nye sejlere i sejlklubben" er titlen på den nye udgivelse fra Dansk Sejlunion. Det er en bog med 12 siders gode idéer til, hvordan nye sejlere bør introduceres i sejlklubben.

File 2093

Dansk Sejlunions nye bog, der skal give nye sejlere et bedre introfoløb til sejlklubben og sejlads

Bliv bedre til at modtage nye sejlere og forældre

Det skulle gerne være er en super positiv udfordring at modtage nye sejlere i klubbens junior/ungdomsafdeling. Det er derfor vigtigt, at sejlerne og deres forældre bliver taget godt imod. Det er ikke nok at sige ”hej og velkommen” for derefter at sætte de nye sejlere ned i nogle tilriggede joller, give dem en kort introduktion og skubbe dem ud fra jollebroen.

Bogen giver inspiration og gode råd

En for kort tilvænningsperiode ender alt for ofte med, at sejlerne stopper, og instruktøren bag efter siger til sig selv: ”Nå, sejlads var ikke noget for dem”. Sådan bør det ikke være. Det er her, at sejlklubberne skal blive bedre - og det skal den nye bog hjælpe med. Bogen indeholder information om forplejning, påklædning og beskrivelse af 11 gode lege og øvelser som giver nye sejlere en god oplevelse af deres nye fritidsinteresse.

Den nye bog kan rekvireres ved at kontakte Dansk Sejlunion på ds@sejlsport.dk eller på telefon 43 26 21 82.

Annonce