Undgå kolde hænder - prøv AquaPro sejlerhandskerne

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Vi kender det alle, kulden bider og det er ikke sjovt at være på vandet, når man fryser sine hænder. Sejlnet.dk har fundet et par sejlerhandsker, der kan varme dine hænder. Vintertræner du, kan du med fordel investere i sejlerhandskerne "AquaPro" fra Roostersailing.

Designet til kulden

Sejlerhandskerne er foret indvendigt med et fleece lag og på ydresiden polyurathene, der beskytter mod vinden. Ved håndleddet er der velco remme, der sørger for at handsken slutter helt tæt til håndleddet. Handsken forhindrer vinden i at afkøle dine hænder, så du kan holde hænderne varme. Der er stadig tænkt på, at skøderne ikke skal glide i hænderne på dig - så der er et godt greb, takket være "Super grib" belægningen i håndfladerne. Derudover selvfølgelig fri bevægelighed for alle fem fingre.

Et lille tip

Hvis handskerne er blevet våde, og du skal sejler igen den efterfølgende dag - så hælde varmt vand i dem og stik hænderne i - de vil forblive lune hele dagen.

Køb den rette størrelse

Det er dog vigtigt, at handskerne hverken er for store eller for små, derfor mål din hånd, inden du køber handskerne. Prisen for AquaPro handskerne svinger mellem 180-240 kroner alt efter hvilken størrelse handske, du har brug for.

File 2296

Mål omhyggeligt omkredsen af din hånd for at få den rette størrelse handske

I Danmark kan du blandt andet købe handskerne hos InSail.dk ellers har flere udlandske netbutikker handskerne. Der er stort set ingen prisforskel i de forskellige netbutikker.

Annonce