VisitDenmark vil lokke udenlandske sejlere til Danmark

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

VisitDenmark står bag en kampagne, der skal lokke udenlandske lystsejlere til de danske farvande og havne. Det er tredje år i træk at VisitDenmark sætter fokus på sejlerferie i Danmark. VisitDenmark har sammen med sine samarbejdspartnere lanceret fire stemningsfulde kortfilm fra de tre sejlområder; Lolland-Falster, Limfjorden og Fyn samt en generel film om Danmark som lystsejlerdestination. Håbet er, at flere udenlandske sejlere vil lægge turen forbi Danmark.

File 650

Der er smukt i Danmark om sommeren - perfekt til sejlerferie

"Lystsejlerkampagnen får i år et ekstra element med de tre områdespecifikke film og en generel film om lystsejlads i Danmark. Filmene varer alle under to minutter, men de får på den korte tid skabt et godt indblik i, hvad Danmark kan tilbyde som lystsejlerdestination. Billederne, lydene og musikken i de små film giver de potentielle udenlandske turister mulighed for at opleve Danmark som lystsejlerdestination, inden de beslutter sig for, hvor årets sejlads skal gå hen”, udtaler Marianne Teglengaard, projektleder i VisitDenmark.

Målrettet kampagne

Foruden de 4 kortfilmen støttes kampagnen op af artikler i tyske, norske og svenske fagmagasiner, samt tre temahæfter der er rettet mod lystsejlermiljøet i Tyskland, Norge og Sverige. Hæfterne er skrevet af udenlandske journalister, der selv er lystsejlere. Dermed giver de deres personlige beskrivelser af de tre områder, hvilket gør kampagnen mere troværdig.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Charlotte Rasmussens billede

Hvilket godt initiativ! Danmark er dejligst om sommeren

Annonce