DIXI

5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (3 stemmer)

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Gert Bundgaards billede

Det er så ikke et billede af DIXI selv, men et reklamebillede af et søsterskib. Og hun er ikke nær så køn forfra Wink

Charlotte Rasmussens billede

Hej Gert - selvom det er ikke DIXI, så har du en fin båd. Hvor ligger du henne?

Charlotte

Gert Bundgaards billede

Hej Charlotte,

DIXI og jeg holder til i Vallensbæk.

Mit ærinde her på Sejlnet.dk er ret konkret og akut: Jeg har tænkt mig at sejle Køge Sejlklubs 30 sømil sejlads på søndag, og min normale besætning kan/gider ikke.

Så hvis nogen er friske på at stå tidligt op søndag morgen den 25. september og tage til Køge (eller tage med på transportsejladsen fra Vallensbæk lørdag ved middagstid), så send mig en mail.

Trine Søes billede

Hej Gert

Husk at du kan benytte Sejlnets gastebørs til at lede efter en besætning til din kapsejlads. Jeg håber, du finder nogle gaster - du kunne også prøve i gruppen Kapsejlads.

Mvh

Trine

Gert Bundgaards billede

Det lykkedes så ikke at finde nogen gaster. Det var også med kort varsel, jeg prøvede at finde substitutter for den faste (dovne?) besætning.

Men så tog jeg min første singlehanded kapsejlads. Og bortset fra en forfærdelig dårlig start og nogle gennaker-problemer, så gik det faktisk rigtig godt.

Så vidt jeg ved, sejles der ingen regulære singlehanded sejladser i DK, mens der sejles masser af 2-star løb. Eller gør der...?

Trine Søes billede

Ha ha Gert - faste (dovne) besætning - så kan de lære det.

Fedt du tog kapsejladsen alene - det kan man faktisk godt lære en hel del af. Jeg ved der rundt omkring sejles singlehand kapsejlads - Roskilde havde blandt andet dette her arrangement i september.

http://www.sejlnet.dk/kalender/2011-09-03/roskilde-singlehand-sejlads-k%C3%B8lb%C3%A5de

Jeg ved også Herslev Strand Sejlklub gør det en del i singlehand kapsejladser. Du kan jo til næste sæson holde øje med kalenderen her på Sejlnet, hvis du har fået mod på mere.

Gert Bundgaards billede

I 2012-sæsonen er planen at sejle en masse af kapsejladserne i Køge Bugt. Dvs. Sailors Cup fra Brøndby, alle Køge Bugt-kredsens tirsdags- og søndags-sejladser fra Vallensbæk og i september den store 30 sømils-sejlads fra Køge.

Dertil måske noget i Sundet og et af Fyn Rundt-løbene.

Vi er 3 på båden, og en 3-mands-besætninger er vist ideelt til båden. Men vi kan godt bruge en "tilkaldevikar". Om det er hensigtsmæssigt med 4 mands besætning på kapsejlads er tvivlsomt. Men det bør prøves.

Skriv en mail, hvis det har interesse.

Christian von Leck Østergaards billede

Hej Gert

Jeg sejler også med en tre mands besætning til alle de små kapsejladser, men jeg tror det er godt at være fire til Fyn rundt, så er der en der kan sove på de lange ben.

/Christian

Annonce