Efterårs orkan nr. 2, 2013

Bent Hansens billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Beskrivelse:

Sådan kan det gå når en sejlbåd er monteret i stativ og igen ovenpå en bådvogn, og orkanen Bodil viser tænder, men så er det jo godt der står en god solid motorbåd ved siden af til at tage skraldet Smile

Placering:

Danmark
55° 50' 55.9824" N, 8° 16' 33.1644" E

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Bent Hansens billede

Ud fra de undersøgelser der er foretaget indtil nu, ja så har min motorbåd ikke taget skade, det eneste vi har kunnet se indtil nu er et trykmærke på fenderlisten, lige der hvor sejlbåden hviler på den.
Som det måske fremgår af billedet, ja så er stativet til sejlbåden ikke kraftig nok til den type montering på en bådvogn, u-jernet er simpelthen for svagt og for Klein til at klare trykket, derfor er den sunket sammen i BB side. Min båd undersøges for evt. glasfiber skader når vi når længere hen på sæsonstarten, Jeg ville gerne undgå at tage presenningen af, da den ikke er til at styre i bare lidt vind, og forsikringsselskabet har sagt god for at den først undersøges nærmere engang først i april måned 2014.

Jacob Laugesens billede

Det lyder heldigt. Men det er da også en meget risikabel måde at stille en sejlbåd.

Bent Hansens billede

Det må man sige, der er en der ikke har tænkt sig om da det blev lavet. Smile

Allan Lavridsens billede

Av og øv.

Bent Hansens billede

Det er jo det der kan ske når elementerne raser for fuld styrke, men tror heldigvis ikke der er sket noget med min båd..

oems billede

Ja, selv om man brokker sig når man bliver pålagt at bruge havnens autoriserede stativ og skal betale 10.000,- i depositum derudover for det, så glæder man sig alligevel lidt når der ryger sådan en pelikan ind over. Står endda med mast.

Annonce