Struer Sejlerskole

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen
Telefon: 
97 46 11 75
Bjerggade 30
Struer 7600
Danmark
56° 29' 33.4896" N, 8° 35' 17.628" E
Detaljer: 

Struer Sejlerskole har eksisteret siden 1982 og er stiftet af og for lystsejlere helt uden politiske tendenser eller tilhørsforhold. Vi er drevet af ønsket om at udbrede kendskabet til regler og teknikker, der kan øge sikkerheden ombord på lystfartøjer og derved forhåbentlig øge glæden ved at sejle.

Gennem årene har vi haft ca 2.000 kursister i alle aldre, som alle har haft det til fælles at ville lære mere om sejlads. Vore kurser er målrettet mod unge og voksne og står åbne for alle uanset bopæl, og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i vore kurser.

Vi lægger vægt på, at undervisningen er af høj faglig standard, der altid er opdateret til de seneste lovregulerede krav inden for sejlads, kombineret med en afslappet indstilling, hvorved kurserne både bliver fornøjelige og udbytterige for alle parter. Efter kurserne arrangeres den officielle mundtlige eller skriftlige prøve eller eksamen, som det er valgfrit at deltage i. Til nogle af kurserne vil der være noget hjemmearbejde afhængig af den enkelte kursists egen situation og det pågældende kursusniveau. Dette hjemmearbejde hjælper både kursister og undervisere med at identificere hvilke områder, der kræver nærmere opmærksomhed, hvorved der sikres en god undervisning.

Skulle du være interesseret i kurser relateret til fritidssejlads, som du ikke ser i vort kursusprogram, er vi altid interesseret i at høre fra dig med forslag til nye kurser.

Annonce