Jeg bor i min 31 fods sejlbåd på andet år snart 3 år til marts

Niels Johnsens billede
0
Din bedømmelse: Ingen
55° 27' 12.4344" N, 12° 11' 10.7808" E

Og har kun et problem med det og det er ved lavvande kan ikke komme på land og handle eller gå alm toa/bad Wink.
Har isoleret den med 30 mm tek isolering indvendigt og isoterm måtter udvendigt dæk og udover dæk kant og ca 200 mm ned ad fribord virker rigtigt godt bruger ca 500 w så huslejen det vil sige bådplads og strøm under 1200 kr pr mdr og det med en af køge bedste udsigter hvis man da kan snakke om udsigt i køge. Men har det sku svært i denne tid for mange projekter i gang på båden men når det forhåbentligt nok hvis ikke til 1/3 så lige der efter håber jeg Wink så pas på derude derefter er nok lidt stiv den første dag har ikke haft pinden i hånden siden 25 oktober som var sidste tur sidste år.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Michael Skovbons billede

Ja, der kan være lidt udfordringer med elementerne, men ikke større end de kan løses, jeg selv bor på en Columbia 45, det har jeg gjort med min hustru 5 år i Vejle og nu på 3.år i Odense.
Vi trives begge godt med det og det er rart at man kan sejle når man har lyst. Det giver en frihedsfølelse som jeg er meget afhængig af.
Hvorvidt jeg vil anbefale andre det, ved jeg ikke rigtig, hvis man kan leve primitivt og altid spare på energi/varme, kan man gøre det billigt afhængig af bådens størrelse, men vil man leve som man altid har gjort, med samme behagelighed som i et hus, skal man afsætte den samme økonomi som i huset, det er ihvertfald min erfaring.
Der er også stor forskel på havnemiljøerne rundt omkring, nogle steder bliver der virkelig set ned på folk som har valgt at bo på båden. Så man skal gøre sig sine overvejelser inden man kaster sig ud i det.

Niels Johnsens billede

Flyttede over i den nye/brugte Wink Banner 41 jeg fik midt marts over i Vejle før afhentningen som var 9/4 så nu starter det hele forfra Wink her om en måneds tid, montere radiatore, centralvarme, isolere det som ikke dækkes af overdækning, og ikke mindst mit boble anlæg, med 4 slanger til at holde isen væk hvis der kommer is, men det kommer ikke i før vi får rigtig frost hvis vi får det i denne vinter håber det ikke. Slutter først den 1/11 med at sejle, kommer hjem der fra gamle elevers fest, som jeg altid sejler til det er dejligt altid at have sin hule med. Men den frihed den giver mig vil jeg ikke leve uden og under det kommer så også lige at det er mit og mit område min verden som jeg har 100% tjek på så kan det rundt om være lidt lige meget på en måde Wink på min ø er det fedt at være og kun en tosse og det er chefen. Wink

Annonce