Hvad sejler I?

Trine Søes billede
3.666665
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.7 (3 stemmer)

Hvilken båd/både sejler I i?

Hvor længe har I sejlet?

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Charlotte Rasmussens billede

Jeg sejler kapsejlads om onsdagen sammen med 3 andre piger. Det har vi gjort i snart 3 år nu. Vi er ikke de hurtigste, men vi har det sjovt.

Sanne Larsens billede

Jeg sejler kun i mine ferier, men jeg nyder altid livet ved vandet.

Elisa Bonnicksens billede

Vi sejler en Granada 31 fods - en ret god båd med god plads - også selvom vi er 5 eller 6 personer, når vi sejler, men skal vi sove, er det for mange. Og vi har sejlet i det værste stormvejr siden Peter købte båden - det tog os over 10 timer at sejle noget vi normalt tog ca. 3 timer. Men for os var det en form for bevis for, vi kunne klare det. Vi voksede mentalt og sjæleligt ved at tage turen.

Annemettes billede

Hej piger

Jeg hedder Annemette, og jeg har mest sejlet jolle. Jeg var 10 år, da jeg startede med at sejle. Kan godt lide at sejle kapsejlads, hvis jeg har tiden. Lige i øjeblikket er jeg bådløs, men jeg går og overvejer, hvilken bsejlåd/jolle jeg skal købe. Har henover sommeren sejlet med flere gode venner fra Tuborg Havn.

Annemette

Else Mørks billede

Jeg har købt en Maxi 77 sammen med min datter. Hun er imidlertid flyttet til KBH, så igår skal jeg have lært at sejle den alene. Hvis der er nogen omkring Hjarbæk havn der har lyst til at være gast, så bare sig til. Min datter, 30 år, kunne godt tænke sig en gaste-plads derovre, hvordan kan vi fixe det?

Annonce