Sejlbåd fra Holland til Danmark

Drejmiks billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Hej alle.
Jeg er helt ny i sejlads men min kone er nærmest vokset op på en båd, og vi har derfor besluttet os for at føre sejler traditionen videre til vores tre børn. Vi har søgt en del både i Danmark men har fundet ud af at der er væsentlig flere interessante både i Holland. Vi har forelsket os i en 32 fods Bavaria fra 2005 men her kommer vi så i problemer. Hverken min kone eller jeg er i stand til at tage den tur med vores nuværende evner. Kender i nogen der vil være klar på en tur fra Holland til Kaløvig (Aarhus) med alt betalt plus evt. lidt ekstra i hånden. De skal selvfølgelig være erfarende sejlere.. Jeg vil også være med og gå til hånde.
Mvh Nina og Mikael

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Bernd Meissners billede

Hej. Hvor ligger båden i Holland? Hvor dybt stikker den? vil i sejle den hjem med masten monteret?

Drejmiks billede

Hej Bernd.
Jeg er faktisk ikke klar over hvor den ligger præcist. Muligvis her:
Nieuwe Jachthaven 2, 4318 AR Brouwershaven
Dybgang er 1,80.. Ja jeg vil gerne sejle hjem for sejl hvis det kan lade sig gøre

Bernd Meissners billede

Hej Drejmik. Jeg kan se at adressen er syd for Rotterdam på en ø. Du har to muligheder. Enten at sejle ud i Nordsøen og ind ved Cukshafen op ad Elbe til Brunsbüttel, ind på NOK til Holtenau eller Den stående masterute i Holland. Link til Ruten: http://www.inlandwaterwaysofthenetherlands.com/route-planner/mast-up-route.
I øvrigt har jeg en blok der hedder Kanalrotterne , hvor jeg jævnligt kommer med info om kanalsejlads mm. https://www.facebook.com/groups/335890613278243/ . Du er velkommen i gruppen . Hilsen Bernd

Drejmiks billede

Hej Bernd.
Tak for svar.. Jeg prøver lykken hos kanalrotterne Smile

Annonce