Glædelig jul og et spændende nyt år !

Annonyms billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (2 stemmer)

Hej alle,

hermed ønskes I en glædelig jul samt et spændende nyt år !

Personligt er jeg kommet til at synes vældigt godt om Sejlnet.dk som et forum for gode ideer og et nyt pust i forhold til tidligere netfora. Så fortsæt det gode arbejde !

Jeg husker tydeligt da jeg selv startede som ny udi tursejladsen - den usikkerhed og famlen man greb tingene an med samt spændingen der opbyggedes når man tog nye skridt i ukendt farvand i en "ny" båd som man lige skulle lære at kende - og ikke mindst, GLÆDEN ved at opleve dét at tingene jo i virkeligheden ikke er spor farlige hvis man bruger sin sunde fornuft, og at man ville have ægret sig hvis man aldrig var startet på de sejladser....
Erfaringen skal nok komme - og heldigvis er der for de nye, en masse gode og venlige sejlere - både i Danmark og udenlands, som gerne deler af deres erfaringer og står klar til at give en hjælpende hånd hvis det skulle være nødvendigt. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang Shock))

Mit håb for 2012 vil være at ALLE I der går med drømme og ideer om at tage afsted på turen som måske har ligget i baghovedet i flere sæsoner - gør noget ved det... gør det i 2012 ! Shock)

Glædelig jul og god sejlads 2012

JN

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Allan Lavridsens billede

Glædelig jul Smile

Andys billede

Tak..

Også god jul til jer alle herfra.. og ikke mindst godt nytår med et håb om en masse fede dage på havet..

Anna Larsens billede

Rigtig glædelig jul til alle andre sejlere.

Annonce