Papirsøkort til ønskesedlen

Rune Gøgsigs billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

Nu står julen snart for døren, hvilket papir søkort skal jeg ønske mig. Er det et firma som laver bedre kort en et andet. Hvem har de billigste og er de gode nok?

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Trine Søes billede

Hej Rune

Vi benytter selv søkort fra NV forlag (tyske søkort). Alle stednavne står med danske bogstaver. Data stammer kort og matrikelstyrelsen. Kortene fra NV forlag er inddelt i serier, så man kan købe for de områder, man vil sejle i. Der er dog penge at spare, hvis man køber en kombi pakke.

Der kan være ting, der står på tysk - såsom fiskeområde, men det er ikke stort problem. Der er for det meste brugt symboler, der er nemme at forstå.

Det vigtigste er jo at se efter om kortene er opdaterede. Søkortene skal jo helst være retvisende for at være sikre at sejle efter.

Det er da en rigtig god ting at ønske sig i julegave.

Trine

Anna Larsens billede

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at der findes flere tyske udgivere af danske søkort. De er billigere og ligeså gode som de danske. I mit område (Sønderborg) sejler de fleste sejlere på tyske søkort. Selv har jeg papirsøkort fra det tyske forlag - http://www.delius-klasing.de og de er ganske fine.

Jeg synes det er rart at have papirsøkort til at supplerer det elektroniske løsninger. GPS'en kan jo svigte, og så må øjne og papirkort tage over.

Mvh

Anna

Jesper Hansens billede

Jeg sejler også efter søkort fra tyske NV forlag. Det har jeg gjort længe, og jeg har aldrig haft problemer. Så jeg mener ikke, at det kan betale sig at give ekstra for at få dansk skrift på søkortene.

Ohøj fra Jesper

Annonce