Sejlbåd fra Holland til Danmark

Drejmiks billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Hej alle.
Jeg er helt ny i sejlads men min kone er nærmest vokset op på en båd, og vi har derfor besluttet os for at føre sejler traditionen videre til vores tre børn. Vi har søgt en del både i Danmark men har fundet ud af at der er væsentlig flere interessante både i Holland. Vi har forelsket os i en 32 fods Bavaria fra 2005 men her kommer vi så i problemer. Hverken min kone eller jeg er i stand til at tage den tur med vores nuværende evner. Kender i nogen der vil være klar på en tur fra Holland til Kaløvig (Aarhus) med alt betalt plus evt. lidt ekstra i hånden. De skal selvfølgelig være erfarende sejlere.. Jeg vil også være med og gå til hånde.
Mvh Nina og Mikael

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Hans Rugård Jensens billede

Det kan da være en opgave for min bror og jeg. Vi sejlede en Impala hjem fra IJmuiden for 6-7 år siden. Vi er begge erfarne sejlere med offshore erfaring. Turen kan sagtens tage en uges tid, afhængigt af vejret i Nordsøen.
Alternativt er der en kanalrute, som kaldes "Stående mast turen"(http://www.staandemast.nl). Hvilke datoer har du planlagt?
Mvh Hans Rugaard.

Drejmiks billede

Hej Hans
Det kunne godt lyde interessant. Jeg har ikke planlagt nogen datoer så der er jeg åben for forslag. Er det noget med at man skal have et "kanalkort" ovenpå sit duelighedsbevis? Er ikke helt sikker på at jeg forstår det fine sprog i linket..

Hans Rugård Jensens billede

CEVNI reglerne kan hentes på: https://www2.unece.org/wiki/display/TransportSustainableCEVNIv5/Content+...

Du kan også tage CEVNI kurset online. Se http://www.rya.org.uk/wheresmynearest/Pages/Directory.aspx#list/t-3&o-3-5.

Der findes vist ikke et officielt CEVNI-certifikat. Men der udbydes mange kurser Wink

Annonce