Arnager Havn

5
Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Slugten 8
Rønne 3700
Danmark
55° 3' 3.582" N, 14° 46' 50.2104" E

File 1454

Arnager havn er placeret på Bornholms sydvestlige side - vest for Rønne. Arnager havn er en lille fiskeri og lystbådehavn med begrænset plads til gæstesejlere - der forefindes cirka 5 gæstepladser i havnen. Havnen er til gengæld den eneste havn på Bornholms sydvest kyst, der kan anløbes af kølbåde. Havnen blev anlagt i 1884. En 185 meter lang træbro fører ind til land.

Man finder gode indkøbsmuligheder, spisesteder, kulturelle tilbud og aktiviteter for hele familien i Rønne, der er placeret cirka 9 km fra havnen.

Naturen omkring Arnager er præget af strand, hav, bakker, skov og mose.

Seværdigheder

Arnager har eget silderøgeri, der klart kan anbefaldes at besøge og spise i deres restaurant. Det er selvfølgelig muligt at købe friskrøget fisk.

Arnager på nogle af Bornholms bedste sandstrande, så er vejret godt, er stranden et sikkert hit. Der er strandsand mellem 15-20 meter udfra kysten.

Der er cirka 1 km til Arnager Jættestue. Jættestuen stammer for yngre stenalder. Da Nationalmuseet udgravede jættestuen fandt man blandt andet en del ravperler og omkring 15 kranier fra mennesker.

File 1452

Arnager Jættestue

Annonce