Christiansminde Bro

5
Gennemsnit: 5 (1 stemme)
Jessens Mole
Svendborg 5700
Danmark
55° 3' 33.8184" N, 10° 38' 6.4824" E

File 5872

100 meter lang bådebro øst for Svendborg, der blev anlagt i 2010. Der er en lækker badestrand og fin legeplads. Her er ikke mange faciliteter, men dog el og vand.

Hotel Christiansminde med Restaurant ligger lige ved broen.

Svendborg er en gammel havneby, men byens tilblivelse ved man ikke meget om. Navnet ser man første gang i et gammelt dokument fra 1229. Det er morgengavebrevet til Valdemar den unges brud, den portugisiske prinsesse Eleonora. Hun fik til sit underhold overdraget den sydlige del af Fyn og borgene heriblandt Swineburgh - senere Svendborg.

Seværdigheder

Det kan anbefales at besøge Maritimt Center Danmark - hvor du kan komme til at sejle i en gammel træbåd eller måske lære noget nyt omkring sejlads.

I Svendborg finder man Naturama. Naturama er et museum, der byder på moderne naturhistorie. Naturama leverer moderne naturhistorie til børn og voksne. Et besøg på Naturama skal være en totaloplevelse: Først "svømmer" du rundt mellem hvaler. Så klapper du bjørnen. Og til sidst stirrer du havørnen dybt i øjnene.

File 5641

Naturama i Svendborg

Naturama bringer den besøgende tættere på dyrenes mageløse historie. Med en æstetisk fortælling appelleres både til hjerne og hjerte, udfoldet over lys, lyd, billeder, farver, rum, film, dyr og genstande. Naturama er åbent tirsdag til søndag fra 10.00-16.00.

Annonce