Guldborg Havn

4.2
Gennemsnit: 4.2 (5 stemmer)
Guldborgvej 350
Guldborg 4862
Danmark
54° 52' 14.0412" N, 11° 44' 46.2948" E

Guldborg Havn er placeret på nordøst siden af Lolland - lige ved siden af Guldborgbroen. Havnen ligger på det smalleste sted mellem Lolland og Falster, så man har rig mulighed for at følge med i livet på begge sider af Guldborgsund.

Havnens klubhus er åben for alle gæstesejlere, hvor man også finder havnens servicebygning med toilet og bad. Benzin og diesel kan købes i OK-tanken ved Dagli'Brugsen, der er placeret cirka 300 meter fra havnen. Der er gratis internet i havnen. Der afgår busser til Vordingborg og Nykøbing Falster.

Café Lagunen er placeret i forlængelse med havnens klubhus, og restauranten/caféen har en fantastisk udsigt udover Guldborg Sund.

Guldborgland Bådelaug har hjemhavn i Guldborg Havn.

Seværdigheder

Majbølle Mølle er placeret cirka 2 kilometer fra havnen. Møllen er opført i år 1896. Vindmøllen er en hollandsk mølle, og den er utrolig smuk. Møllen er bygget som kornmølle og var i drift indtil 1982.

Guldborg ligger ved siden af Storskoven, hvor man blandt andet kan finde rester af fortidslevn. Det er også her man kan se skanseanlægget kaldet Svenskeskansen, der blev brugt under svenskekrigen i 1659.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Finns billede

Super havn - Hyggelig - "gratis" bad og gode toiletter og bad forhold - Kan varmt anbefales.

christian ilsøes billede

Rigtig hyggelig havn og en rigtig god cafe. Kan være urolig ved Nordlig vinde. Daglig Brugsen er tæt på

Annonce