Hirtshals Marina

2.5
Gennemsnit: 2.5 (2 stemmer)
Vestmolen
Hirtshals 9850
Danmark
57° 35' 42.054" N, 9° 57' 32.886" E

Hirtshals Marina er placeret i Hirtshals havn, der også rummer færgetrafik, industri og fiskeri. Marinaen er placeret umiddelbart op ad byens centrum, så der er masser af mulighed for at proviantere.

Poletter til bad og toilet købes i Marinekiosken lige ved broen eller af marinaens havnemester. Poletprisen er 5 kroner pr. stk.

Seværdigheder

Nordsømuseet er et oceanarium, der byder på oplevelser for hele familien. Du kan opleve 5 store og mere end 40 mindre akvarier, 70 fiskearter og masser af interaktive oplevelse på museet. Flere steder i udendørsområderne kan man nyde medbragt mad. Det koster 145 kroner for voksne og 80 kroner for børn i entré.

Hirtshals fyr blev tændt for første gang den 1. januar 1863. Det blev bygget i Kong Frederik den VIIs regeringstid, og kongens monogram pryder tårnet lige over indgangsdøren. I 1973 blev fyret automatiseret, og fyret er stadig i drift. Det er muligt at komme op i fyret, hvor der er en udsigt så skøn. Der er dagligt åbent fra 10-17. Det koster 20 kroner for voksne og 10 kroner for børn i entré.

Hirtshals museum byder på fiskernes historie. Museet er indrettet i et gammelt fiskerhjem, der er bygget af kampesten i 1880. Museet udstiller, hvordan en fiskerfamilie levede på den tid, samt udstilling af de to ældste bådtyper med fiskeredskaber, der blev brugt af lokale fiskere. Museet byder også en udstilling omkring bjersk, der er en slags snaps.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
moonrakers billede

prisene for havneleie er totalt feil. Her er det dyrt. Ingen internet. el er det tilegg for.. ellers en hyggelig by.

HOs billede

http://www.hirtshalsmarina.dk/pres3-full.php?id=2&itemid=1285929725.txt
Ja det er lidt af en overpris i forhold til andre havne.

LeifKonings billede

Hej til jer.
Jeg vil godt lige forsvare den lille Marina i Hirtshals, priserne i Sejlernet er helt ved siden af fornuft,
det kan godt være at vi har overpriser i forhold til andre havne, det er vi nærmest tvunget til, hvis der skal være en marina i Hirtshals Havn, marinaen er privat finanseret , vi har store udgifter alene strøm koster marinaen 4 Kr pr. KW. El prisen har været incl dagsprisen men er blevet misbrugt.
I forhold til andre havne har vi måske 50 gæster om året, hvor den havn vi sammenligner priser med er Skagen som måske har 1000 gæster om året, og som jeg mener er statsejet.
Trods de høje priser siger vi tak for støtten og besøget, håber i kommer igen. God vind
MVH Leif Koning

moonrakers billede

Hei Leif

Beklager utspillet mitt. Var litt sur i øyeblikket.
Håper dere får flere gjester og at driften går bedre.
Vi hadde et fint opphold hos dere. Litt trett på at havnepriser er noe helt annet når man har kommet på land enn det som står på nettet og i havneguiden...
kommer gjerne igjen...
God sommer

Annonce