Sandvig Havn - Sjælland

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Sandvig Havn - Sjælland, sidst redigeret af Trine Søe den 16/03/2019 - 15:04
4.666665
Gennemsnit: 4.7 (3 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
55 99 71 08
Sandvigvej
Mern 4735
Danmark
55° 3' 36.7992" N, 12° 7' 25.2588" E
Faciliteter: 
Havnepenge: 

Alle både uanset størrelse koster 95 kroner per døgn, inklusiv vand, strøm og adgang til toiletbygningen. Der kan betales med Mobilepay eller kontanter.

Antal havnepladser: 
50
Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Nej

Sandvig Havn er placeret i den smukke Bøgestrømmen på Sjællands siden, og havnen er en tidligere fiskerihavn, som blev etableret tilbage i 1939, dog kun med et bassin. Havnen ligger i smukke landlige omgivelser med en god udsigt udover Bøgestrømmen - det er muligt at se Jungshoved og Nyord. Havnen består i dag af 2 bassiner, der er adskilt ved en cirka 20 meter lang mole. Der er en dybde i havnebassinet på minimum 1,8 meter.

 

På havnens område findes to sheltere med tilhørende bålplads, som er gratis at bruge. Derudover forefindes der grill til fri afbenyttelse, ligesom man gratis kan koble op på havnens WiFi netværk.

Sandvig Havn Bådelaug har hjemhavn i Sandvig Havn - Sjælland.

Seværdigheder

Naturen omkring havnen er nok områdets største seværdighed. Her går tamme ænder, gæs og geder rundt. Der findes også flere cykelruter og naturruter i området omkring havnen.

Besejling: 
Sandvig havn kan anløbes døgnet rundt. I perioden 1. maj til 1. november tændes havnens 2 røde ledefyr, der viser rødt, fast lys - ledefyrene er tændt hele døgnet. Fyrene leder holdt overét ind i kurs 232°. Indsejlingen til havnen kan være vanskelig af finde. En gravet rende fører indtil havnen, og den er afmærket med røde og grønne stager. Der er en fartbegrænsning på 5 knob i havnebassinerne.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Torstens billede

Havnen har sågar et fyr:

File 10597

Krakas billede

Faktisk er der 2 ;oD. Vend dig om så kan du se det andet. De skal være overens når man sejler ind eller ud.

Torstens billede

Præcis - men jeg håber ingen navigerer baseret på mine billeder Wink

Og jeg har tænkt at denne billede er ikke så smuk:

File 10603

Krakas billede

Det har du ret i Torsten, det første billede er smukkest. Jeg havde dog ikke regnet med at du havde et billede af den anden lampe. Gad vide hvad der sker i huset når de tænder lygten. I havnelodsen står der at den er tændt fra maj til oktober.i nogle havnebyer betyder sådan en rød lygte noget helt bestemt ;oD. 

Annonce