Skagen Lystbådehavn

3.25
Gennemsnit: 3.3 (4 stemmer)
Rødspættevej 10
Skagen 9990
Danmark
57° 42' 56.6172" N, 10° 35' 13.2144" E

På toppen af Jylland er Skagen placeret. Skagen er kendt for Skagensmalerne og det specielle lys, der siges at være i byen. Skagen har ikke særlig mange gamle bygninger, men der er en helt speciel atmosfære i de smale gyder nede ved havnen.

File 1612

Skagen Lystbådehavn er placeret centralt i Skagen Havn, og er derfor præget af den trafik og de aktiviteter, der hører en aktiv fiskerihavn til.

Lystbådehavnen har de berømte Bindesbøllhuse som meget smuk og livlig kulisse. Sommeren igennem summer hele området af liv og dette fortsætter med aktiviteter, shopping og de mange kulturelle muligheder i bymidten, der kun er få minuttets gang herfra.

Lystbådehavnen har Blåt Flag og er udstyret med alle faciliteter for tursejleren; moderne bade- og toiletfaciliteter, handicaptoilet, vaskeri, grillplads, vand og strøm. Endvidere er der miljøstation for tømning af klosetter og spildolie, ligesom der forefindes dieselstander med kortbetjening. Affald kan afleveres i de opstillede container.

Seværdigheder

Snyd dig ikke for en tur på en af fiskeresturanter i Skagen, eller besøg Slagter Munch på Sct. Laurentii Vej 1.

File 1615

Slagter Munch i Skagen

Men generelt spænder udbuddet af spisesteder fra det enkle, men gode måltid til den store kulinariske oplevelse og omfatter gourmetrestauranter, pizzeriaer, caféer og små hyggelige spisesteder. Her er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Sejlerdonnas billede

Skagen er og blir' Skagen. Dejlig og dyr...

Forsikringsportalens billede

Dejlig og lækker havn der helt sikkert kan anbefales et besøg!

Annonce