Skovshoved Havn

Viser nuværende, publicerede udgave af harbour Skovshoved Havn, sidst redigeret af wsj den 28/08/2016 - 23:36
2
Gennemsnit: 2 (2 stemmer)
Havnens telefonnummer: 
26 30 26 11
Skovshoved Havn 4
Charlottenlund 2920
Danmark
55° 45' 41.0508" N, 12° 36' 4.6872" E
Havnepenge: 

2016:
Der betales havneafgift efter bådens bredde:
0,00 m. – 2,50 m. = 130 kr.
2,51 m. – 3,50 m. = 160 kr.
3,51 m. – 4,00 m. = 190 kr.
4,01 m. – 5,00 m. = 290 kr.
Over 5,00 m. = 500 kr.
Prisen er inklusive vand og elektricitet samt brug af toiletter og aflåste badefaciliteter.
Der kan købes poletter til vaskemaskine og tørretumbler på havnekontoret.

Antal havnepladser: 
645
Frihavn: 
Nej
Blå flag: 
Nej

Skovshoved Havn er en moderne lystbådehavn placeret ved Charlottenlund i Nordsjælland. Der er cirka 10 kilometer indtil København fra havnen.

Der er offentlige toiletter flere steder på havnen. Aflåste toiletter og badefaciliteter er placeret i den hvide bygning, der er kendt som Sandslottet ved siden af havnekontoret. Dørkoden udleveres af havnepersonalet.

Seværdigheder

Danmarks Akvarium byder på eksotiske fisk fra hele verden. Danmarks Akvarium byder på dyr og vandmiljøer fra alle fire vandtyper: Koldt ferskvand, varmt ferskvand, koldt saltvand og varmt saltvand, herudover findes der temaakvarier og landskabsakvarier samt et sanserum med rørebasin.

File 2666

Gå på opdagelse blandt mere end 50 akvarier

Bestemt et besøg værd. Entré voksen 100 kroner og børn 55 kroner.

Charlottenlund Slot er en spændende bygning, der har været i kongelig besiddelse indtil 1935. Slottet er blevet opført af bygningsmaterialer fra det tidligere Københavns Slot. Den tilhørende smukke slotshave blev i 1880erne omlagt fra barok til romantisk stil. Det engelsk inspirerede haveanlæg rummer en lang række små fine seværdigheder. I dag er Charlottenlund Slot ejet af Danmarks Fiskeri- og Havundersøgelser. Dele af slottet bliver anvendt til kulturelle arrangementer.

Bakken er en forlystelsespark placeret midt inden i en skov - også kaldet Dyrehavsbakken. Dyrehavsbakken er på mange måder et unikt sted.  Med en historie, der strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, er Dyrehavsbakken intet mindre end verdens ældste forlystelsespark. Populært udflugtsmål for hele familien.

Besejling: 
Skovshoved havn kan anløbes døgnet rundt. Lige ud for havnen er der placeret en bølgebryder. Indsejlingen sker enten fra nord eller syd. Der kan forekommer stærk nord eller sydgående strøm mellem bølgebryderen og havneindløbet. Der er fartbegrænsning på 3 knob i havnebassinet.

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
wsjs billede

Den nye havn virker meget urolig ved østlig vind!
Der er forholdsvis langt til indkøbs muligheder! Nærmeste bager er ind på Strandvejen og til højre, til venstre af første vej, Teglgårdsvej, op ad bakken (ret langt) og til højre i rundkørslen, så kommer han på venstre side, men der er 1,5 km!
Nærmeste supermarked er der 2,1 km til, så jeg har fjernet Supermarked fra listen over faciliteter!

christian ilsøes billede

Meget dårlig skiltet på pladsen og ringe toiletforhold. Langt til indkøb. Ift pris så er bedste råd at sejle videre

Annonce