Strandby Lystbådehavn

4
Gennemsnit: 4 (1 stemme)
Auktionskajen 5
Strandby 9970
Danmark
57° 29' 34.4364" N, 10° 30' 12.9528" E

Strandby Lystbådehavn er placeret mellem Frederikshavn og Skagen udtil Kattegat. Strandby Lystbådehavn er en af kattegatkysts nyeste lystbådehavne. Der er i 2009 etableret helt nye og moderne faciliteter med plads til 140 både, hvilket giver rigeligt med plads til både fastliggere og gæstesejlere.

Strandby er en lille hyggelig fiskerby med cirka 3000 indbyggere. Havnen er integreret med byen, og byder på gode og hyggelige faciliteter i et levende og spændende miljø.

Brusebad koster 5,00 Dkk for 3 minutter. Adgang til bad kan købes ved henvendelse på havnekontoret, eller på Havnegrillen som ligger på lystbådehavnens område.

Strandby Sejlklub har hjemhavn i Strandby havn.

Seværdigheder

Strandby er ikke større, end man kan spadsere igennem den på kryds og tværs. I byens smalle gader ligger de gamle huse tæt på hinanden, og i den gamle bydel med de snørklede veje, fornemmer man det gamle fiskersamfunds historiske vingesus.

Strandby kirke er tegnet af arkitekt Jakob Blegvad. Kirken er opført i 1965-66.

File 3161

Strandby Kirke

Jakob Blegvad har været inspireret af de romanske landbyskirker enkelthed i form og materialer. Strandby kirke er æggeformet, og er et pragteksemplar på moderne kirkearkitektur.

Annonce