Wilders Plads Marina

0
Wilders Plads
København K 1403
Danmark
55° 40' 33.96" N, 12° 35' 47.04" E

Wilders Plads Marina ligger midt i hjertet af København, på det smukke Christianshavn, i et livligt og stemningsfyldt område. Marinaen ligger i gåafstand til mange seværdigheder, cafeer, restauranter og Strøget med gode muligheder for shopping. Her gives alle muligheder for en afslappet maritim storby ferie
Marinaen tilbyder at man kan reservere en gæste-bådplads på forhånd, så længe vi har åbne pladser. Send en forespørgsel via e-mail eller sms-besked.
Husk at oplyse bådens navn, længde og bredde, hvornår i ankommer, helst med et ca. tidspunkt på dagen og hvor mange dage I ønsker at reservere pladsen.
Vi kan kun garantere plads inden for den reserverede periode.
Derfor: Når I ankommer til marinaen betales for det antal dage I ønsker at være her, og det er vigtigt at I reserverer dage, hvis I eventuelt vil blive længere, ellers kan pladsen være reserveret til en anden båd.
Bed havnefogden at reservere ekstra dage og lad os vide dagen før, hvis I tager af sted alligevel.
Vi har nogle faciliteter, I er velkomne til at benytte. Ved ankeret på hjørnet af Christianshavn/ Wilders kanal, hvor de mørkegrønne bænke/borde står, kan I nyde jeres mad og her er der også et ”hot spot” med Wifi.
Vi har et lille afskylnings-køkken, der ligger i samme bygning og bag havnekontoret og derudover toilet & bad samt mulighed for at få strøm og tanke vand.
Cykler skal parkeres i stativerne ved affaldscontainerne, her er også en genbrugscontainer til flasker og en til batterier.
Vær venlige at respektere de fastboendes ret til et fredeligt dagligliv og henlæg al selskabelighed til de mørkegrønne bænke.

Annonce