Hornbæk Havnefest 2011

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Hornbæk Havnefest 2011 afholdes lørdag den 30. og søndag den 31. juli på Hornbæk Havn.

Der venter noget af en musikalsk oplevelse under årets Hornbæk Havnefest, hvor festkomitéen har sikret sig en stribe af de mest poplære sangere, talere og bands der er til at opdrive i Nordeuropa. Så kan de andre havnefester godt gå hen at lægge sig.

Hvem kender ikke Queens symfoniske strofer og sange, der er gået verden rundt. Og siger man "Hjem til Århus" og de fleste vil fortsætte med at konstatere, at den sang blev lavet af På Slaget 12. Sådan var det i 1986. Og sådan er det stadig. Sangtitlen - og omkvædet - nærmer sig et begreb. Men ikke nok med det – hvad med musikken fra charmøren og tidligere Take That-sangeren Robbie Williams – med Take That sange samt Robbie’s egne solosange fra et af de mest populære jambands i Danmark.

If it works, don’t fix it – så det gør vi ikke. Sunshine Boys, Sweet Charlie Five og - Crosstown Blues Band vil få Vise Versteltet til at syde. Crosstown Blues Band er måske ikke så kendt af de fleste, men det vil der helt sikkert blive lavet om på. Fem friske fyre, som mange hver især formentlig kender, klar til at indtage ViseVers Teltet med deres blanding af kendte og måske mindre kendte numre fra rockens enorme bagkatalog i bandet.

På Molebaren finder vi traditionen tro Kaditter Kadat, og i Hyttefadet Basement Boys så publikum også kan vælge at blive på festområdet. Af andre traditioner kan nævnes søndagens sildebord, som i år får den dynamiske duo Ole Kvist og Georg Poulsen som underholdning mens Øresunds frugter indtages inden Gym Funk ved Marianne Skandov og Hornbæk Rytmespring ved Marianne Skandov går over i slidskeræset eller plankedysten. Husk der er præmier for vindere af slidskeræset, så det er bare at komme i gang med fantasien og byggeriet. Husk at tilmelde båden – på hornbaekhavnefest@gmail.com.

Og skulle du have lyst til at prøve kræfter med plankedysten – så er det bare at melde sig til. Et par nye tiltag er der altid til vores alletiders familiefest – og 2011 er ingen undtagelse.

Har dine børn prøvet at ride på en kamel? Nej, vel? Det kan de i år på børnevante kameler. Kamelerne føres af erfarne kamelførere, der også er vant til at give ture til handikappede børn.

Danmark
56° 5' 35.88" N, 12° 27' 26.7516" E

Annonce