Fredericia Boatshow

Trine Søes billede
5
Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 5 (1 stemme)

File 8465

For 25. gang slår Fredericia Messecenter dørene op til en bådudstilling. Boatshow holder åbent den 22. - 24. februar 2013 og igen fra den 1. - 3. marts 2013. Alle dage er der åbent fra 10.00-17.00. Det koster 90 kroner at komme ind. Børn under 14 år kommer ind gratis.

Se mere her - boatshow.dk

Vestre Ringvej 101
Fredericia 7000
Danmark
55° 34' 47.4456" N, 9° 43' 30.2448" E

Kommentarer

Vælg din foretrukne kommentarvisning og klik på "Gem indstillinger" for at aktivere dit valg.
Peter Henrik Tramms billede

havde ellers hørt rygter om det ville bli aflyst. så kan man igen få lidt sommerdrømme i en kold tid.
hmm øv øv 2012 er snart forbi med sejlads. godt nok en af de dårlige af slagsen. meeeen bedre held næste år Smile))

Trine Søes billede

Det er Både i Bella, der ikke bliver til noget i 2013.

Torben Jørgensens billede

Hvorfor koster det 90,- kr. at komme ind?

Det plejer da ikke at koste penge for, at komme til båd messe - eller er det mig som er helt ude af sync?

Lars Helboes billede

Du er uda af sync. Wink

Lars

Torben Jørgensens billede

Nå.. OK.. tænkte nok det bare var mig som ikke kom så meget ud. Tongue

/t

Torben Jørgensens billede

Nå.. jeg tager til bådmesse på Søndag sammen med nogle kollegaer. Ses!

Søren Hofmanns billede

Fedt ! Det gør jeg også ! Vi ses søndag så. Tongue

HOs billede

Jeg besøger messen fredag den 1. marts formiddag.
Skal desværre arbejde ti timer hver dag de næste fire dage Sad
Det plejer at komme omkring 65.000 i den weekend, så man blir´ lidt ør i bolden.http://www.ferieforalle.dk/

Torben Jørgensens billede

Jeg kom aldrig til Boat show. Lå syg fra Lørdag nat og er først ved at komme op til overfalden ingen. Så må vi ses om jeg kan komme afsted på lørdag i stedet for.

Allan Stenders billede

Kigger forbi lørdag

Trine Søes billede

Jeg er der lørdag-søndag og igen fredag-søndag. Kig endelig forbi, jeg står på Bådmagasinets stand.

Torben Jørgensens billede

Hey... jeg kommer og gi´r en krammer.

Allan Stenders billede

De koster da ikke 90,- hvis man lige bruger denne, har allerede printet et par stykker Smile

http://www.sejlnet.dk/grupper/sejlnet-gruppen/post/lidt-har-ogsaa-ret-25...

Allan Lavridsens billede

Husk at give denne "flyer" til de handlende. God tur
http://www.sejlnet.dk/sites/default/files/kaere_handlende.pdf

Jacob Laugesens billede

Er det bare her hos os at vi syntes at der er forkert at betale for at komme ind til en salgsmesse? Jeg betaler da heller ikke for at komme i dagligvareforretninger eller andre forretninger.
Jeg var til en forbruger messe i århus forleden men det var da kun fordi at der var "gratis" adgang (næsten alle havde billetter fra BRF).

Allan Lavridsens billede

Det er ok at synes det og løsning ligger lige for. Bliv hjemme Smile PS: gratis = nogle andre end dig betaler

Mvh Allan

Jacob Laugesens billede

Ja når det er gratis for mig så er det sælgeren der betaler for at køberen kan se produktet. Det er sådan det meste reklame virker. Jeg syntes bare at det er underligt at det med messer pludselig er omvendt.

Jeg vil gerne se de nye ting men det klinger forkert i mine ører at skulle betale for måske at købe noget. Hvor gør du ellers det?

Allan Lavridsens billede

Så dem der køber sælgerens produkt, skal betale for at du kan komme "gratis" på messe ? Jeg kan ikke se problemet, lad være med at besøge messen og lad være med at købe produkterne. Generelt synes jeg man skal holde sig til Kardemomme loven, så løser de fleste ting sig uden indblanding.

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

– Kardemommeloven

Jacob Laugesens billede

Det er jo netop sådan at markedsføring virker alle andre steder end på en messe hvor deltagere selv betaler en del af reklamen (sælgerne betaler også for at komme på messen). Jeg syntes ikke der er underligt at komme gratis på en messe hvor jeg ikke får andet end reklame. Reklame er da normalt gratis. Er der andet end reklame? Der selvfølgelig kan være meget spændende.

Jeg har selv været med til at lave messer med betaling for entreen men der gik overskuddet til foreningen der arrangerede det (Danske Ølentusiaster) så der kunne laves lignende underskuds messer andre steder i landet. Og til foreningens arbejde.

Jeg køber da produkterne og er da på den måde med til at firmaerne har råd til at reklamere og komme på messer. Det er jeg tilfreds med.

Hvor har jeg plaget nogen? Hvad har jeg gjort andet end at stille et simpelt spørgsmål? Er det ikke tilladt? Hvis det skal forstås som at jeg ikke skal blande mig. Hvorfor blander du dig så i mit spørgsmål. Wink

God tur til dem der tager derned. Jeg ville gerne derned men der er en vigtig fødselsdag i familien.

Allan Lavridsens billede

Kære Jacob,

Hvorfor er det en issue for dig ? Jeg forstår det simpelthen ikke

Mvh Allan

Jacob Laugesens billede

Det er det heller ikke. Det var bare et simpelt lille spørgsmål der ikke betød ret meget. Jeg tror bare det er nemt at blive misforstået på skrift.

Jeg er jo heller ikke den første der undrer mig over at det koster penge at komme ind. Men det er altså ikke sådan at det er noget der nødvendigvis afholder mig fra at besøge stedet.

Skal her ikke være plads til den slags spørgsmål og måske lidt teoretiske/politiske diskussioner om det rigtige eller rimelige i betalingen?

Men som sagt så er det ikke noget jeg går op i. Jeg var bare interesseret i at høre om andre havde det på samme måde.

Allan Lavridsens billede

Jeg synes da bestemt man kan snakke om alt, og du har nok ret i at mennesker tolker ord forskelligt. Når du siger det er "forkert" virker det i hvertfald på på mig som noget du har en holdning til Smile og det jeg mente med kardemommeloven var jo så bare at folk må gøre hvad de har lyst til. Jeg elsker bare max frihed til alle Smile

Mvh Allan

Jacob Laugesens billede

Jeg har da også en holdning til det. Den er bare ikke "rabiat". Jeg kan bare godt lide at debattere.

Der er vel også lysten til frihed der gør at vi er sejlere.

Vi ses i Juelsminde til hyggelige debatter.

Allan Stenders billede

Det er jo ikke udstillerne der får del i entreen, men derimod messecenteret. Udstillerne betaler i dyre domme for kvm. Så kan man tage en snak om udbud og efterspørgsel.......der var MASSER af besøgene i går.

Christian von Leck Østergaards billede

Jeg tror nu ikke det er Margrethe Hallerne der får entreen, med mindre det er dem der arrangere messen. Normalt lejer man hallen for et beløb som dækker de udgifter der er forbundet med at drive sådan en, og så er det et firma der arrangere messen og "lever" af det.
Jeg syntes det er en god ide, at der på et sted er samlet så mange udbydere.
90 kroner er nok ikke det de fleste kan slippe med, sammenlign det med en biograftur...

Jacob Laugesens billede

Med hensyn til biografanalogien vil jeg kun give dig halvt ret. Det er som at tage i biografen og se trailere. I biografen får du jo produktet (filmen) men på messen får du kun lov at se på ting.

Men eller så er vi ved at være enige...

oems billede

Jeg har fuld forståelse for Jacob Laugesens dilemma. Ind i mellem har jeg den samme følelse. F.eks. når det handler om banker der vil have penge for at man har konto hos dem. Selv om jeg godt ved at jeg kommer til at betale på den ene eller anden måde alligevel. Det gør man også for bådprodukter.

På trods af fordomme tror jeg det er til alles fordel at det koster (lidt) penge at komme ind på bådmessen. I hvert fald for en relativt målrettet (maritim) udstilling som denne. Hvis de der besøger messen er tilstrækkeligt motiverede (læs: er villige til at betale 65,-) så betyder det noget for udstillernes vilje til at smide penge i at udstille deres varer. For det betyder at de besøgende er sejlere eller i hvert fald rimeligt sejlinteresserede og derfor er potentielle købere af et eller andet. Derved mindskes 'kontaktprisen', som er den pris som sælger kalkulerer med for at få sit budskab formidlet til potentielle købere.

Man kan også¨sætte en annonce i et dagblad, - det giver en astronomisk høj kontaktpris, for man rammer ikke sejlerne målrettet. Hvis der ikke var entre, ville en større del af sælgernes markedsføringsomkostninger blive lagt på produktet. Om ikke andet fordi omsætningen på messen ville blive lavere og indtjeningen derved mindre. Færre udstillere ville udstille hvis der var færre potentielle købere, - det ville ikke være til fordel for mig som forbruger. Måske ville messen lukke helt.

Det er sådan set ligegyldigt om entreen går til arrangøren, til udstillerne eller til andre. Det handler om at indsnævre de besøgende lidt, så kun potentielle købere af produkter når frem, mens oserne undlader at komme ind. Visse udstillere finansierer entrebilletter for smallere grupper af besøgende, - det er en måde at få endnu mere direkte kontakt til potentielle købere. ShipShop og flere andre betaler 25,- til enhver der opgiver sin e-mailadresse. Andre besøgende har fået entrebiletter gratis tilsendt fra deres respektive leverandører.

Desuden tror jeg samlet set jeg sparer noget tid (=penge) på at have mulighed for at se og røre forskellige produkter og stifte bekendtskab med nye muligheder.

Alle bådmesser, - hvadenden det er Hanseboot, Boot-messen i Düsseldorf, Både i Bella eller Fredericia tager i øvrigt penge for entre.

It's all about money..

Jacob Laugesens billede

Virkeligt gode argumenter!

De små flydende messer er da gratis http://www.flydendebaadmesse.dk/ Men de er så også noget mindre.

Christian von Leck Østergaards billede

Super godt eksempel, de seneste billeder er fra 2011, næsten uden indhold og sidste nyt er at messen er flyttet til Dragør??
For mig ser det ud som om at der er nogen der er ved at lukke ned..

Jacob Laugesens billede

Ok siden er ikke helt opdateret... Men det er der og det er gratis.

HOs billede

Lidt anden syn på tingene.
Igennem de sidste 20 - 25 år jeg har været på messer, det være sig inden for båd, motorcykel, maskinmesse og stumpemarked, har det altid kostet noget at komme ind.

Nedenstående er hurtig og ca. beregninger.
Som udstiller koster det kassen at deltage på diverse messer, så det er ikke udstillerne der tjener penge på entre´
I den forgangene weekend var vi i Herning hallerne.
Det koster omkring kr. 1000 pr. m2 og en stand mindre en 40 m2 kan ikke gøre det.
Standleje kr. 40.000,00
To mand til opstilling onsdag og torsdag 2 x 10 timer = 20 x 2 = 40 timer
4 mand på standen fredag lørdag og søndag 4 x 11 timer = 44 x 3 = 132 timer
Søndag aften nedtagning af standen 4 x 3 timer = 16 timer
I alt 188 timer + 6 timer til oprydning mandag alt i alt 194 timer.
Ca. lønomkostninger kr. 69.840,00
I alt udgifter ca. 109.840,00
Hertil kommer forplejning, der er jo ingen som har en madpakke med.
Det vil sige messen skal give en mere omsætning på kort tid på en ½ mille ca.
Det er vist ikke realistisk - hmmmm

Flere og flere råber om rabatter, procenter og indkøbsforeninger.
Rigtig mange mindre udstyrsbutikker og forretninger lukker, er der nogen der tror de lukker på grund af velstand ? Vi skal have varerne til gode priser, men forretningerne skal jo også gerne overleve, gerne så mange som muligt så udvalget også bliver bredt.

Indtægt til hallerne udlejet 33.000 m2 = 33 mille
entre´ indtægter 63000 pers. x kr. 100,00 = 6,3 mille
i alt 39,3 mille til hallerne - ved ikke om det er godt, men det ser ikke ud til at der gylden rigdom i at have haller, der mange ansatte og alene antallet af trucks er stort.

Jacob Laugesens billede

Mange penge! Men det ser ud til at det alligevel er en nogenlunde forretning at leje haller ud.

Dog er det tydeligt at det handler om at trække de rigtige kunder til messen og standen.

oems billede

I øvrigt fik jeg to fribilletter (a 90,-) tilsendt fra North Sails, Allerød i dag. Jeg klikkede et link et sted på nettet i sidste uge.

Og hermed har jeg ydet lidt til gengæld for billetterne, nemlig reklameret lidt for North Sails Smile

Jacob Laugesens billede

Det lyder spændende, men det er vist kun for folk med klassebåde... Og det tror jeg ikke vores Granada 27 er.

oems billede

Der var ikke nogen betingelser som jeg husker det, - og jeg har ikke nogen klassebåd heller. Desuden har jeg ikke købt sejl hos North Sails. Men det er muligt jeg bare har været heldig eller fræk (uden jeg har vidst af det..) Smile

Peter Henrik Tramms billede

man har lov til at drømme. hmm det kunne jo lotto feen smiler til en. der er altid nogle goe messetilbud at løbe efter . ses på messen lørdag Smile

Annonce