Åbent hus SejleriXen

Trine Søes billede
0
Din bedømmelse: Ingen

Sejlerbixen fejrer forårets kommen med stort åbent hus søndag d. 24. marts fra 12.00-16.00. Der vil være besøg af flere forskellige leverandører, så der kommer til at ske en del på dagen. Der vil bl.a. være besøg af Volvo Penta, Demonstration/smagsprøver fra en SAfire grill, oppustet Viking redningsflåde og besøg af Palbys store show trailer fyldt med gode tilbud. Som noget helt nyt får vi også besøg af Dry Ice Tecnologi, der renser alt med tøris og andre spændende materialer. Kik ind til Bjørn og få en snak og se hvor effektivt det er. Tag evt. en lille ting du vil have renset med så laver han en prøve på stedet.

Vi vil også have besøg af vores frelance bådbygger, så skal du have lavet bådbygger arbejde kom forbi og snak med Tommy fra Mobilværftet. Der vil være hoppeborg for de mindste og forfriskninger i hanerne til de voksne.

Vi fejrer også butikken 10 års fødselsdag og chefens 50 års fødselsdag. Butikken startede i de små i kælderen under privaten i Ringgade. Der blev udvidet et par gange, inden vi for 3 år siden flyttede til den nuværende adresse. Butiksarealet er gået fra ca. 12 m2 til 250m2 i dag. Vi har fået gode værkstedsforhold, således vi kan arbejde på bådene hele året uanset vejret. Vi råder over 2500m2 indendørsopbevaring af bådene, der bare bliver mere og mere populært. Vi beskæftiger i dag 2 fuldtidsmedarbejdere, chefen som altmuligmandJ og kan hyre en frelance bådbygger og motormand ind når det går stærkt. Vi har forskellige projekter i tankerne, således vi gerne skulle kunne ansætte en fuldtids bådbygger/motormand inden udgangen af 2013. Selvom runder de 50 år, er det stadig ham der render rundt og hjælper med alt fra polering til hjælp med søsætning. Vi glæder os til at fejre denne store dag med jer.

Annonce