Nyt fra maskinrummet

maskinmesterens billede

Copenhagen white water park

MARERIDT KAN BLIVE TIL VIRKELIGHED

Forestil dig et turbinedrevet vandcirkus hvorigennem der løber en strømsugende og larmende flod med tilhørende trafikkaos, larm og ubeskrivelige nabogener. Projektet fortsætter på trods af massiv folkelig modstand. Vi arbejder intenst på at forhindre dette i historiske Dragør.

Copenhagen white water park

maskinmesterens billede

Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies

maskinmesterens billede

Database fejl - læs dette

Kære sejlere

Desværre er vi blevet nød til at genskabe en database fra den 18/3 pga en fejl. I den forbindelse er ALT oprettet imellem 18/3 og 5/4 gået tabt, inkl de ca 40 nye medemmer. Beklager. Vi håber I bærer over og opretter jer igen.

mvh maskinmesteren

maskinmesterens billede

Havneguide app som open source

Godt nytår til alle.

File 10739

Vi har besluttet at gøre sejlnets populære havnelods app til open source. Dermed håber vi at IT kyndige sejlere vil komme ombord og deltage i udviklingen af en fuldt opdateret, åben og gratis havneguide til de danske sejlere. Nuværende version af sejlnets havneguide er udviklet i PhoneGap/Cordova.

Skulle du have interesse i deltage, så skriv til Trine@sejlnet.dk med lidt info om din baggrund.

 

maskinmesterens billede

Nye sejlads og sejlsport feeds RSS ?

File 9877

 

Hej alle

Er der nogle sejlads og sejlsport feeds RSS I kunne tænke jer at få med i oversigten ? Evt Klubber ?

http://www.sejlnet.dk/aggregator/categories

mvh maskinmesteren

 

maskinmesterens billede

Aktivitets strøm

Der er nu tilføjet aktivitetsstrøm på forsiden og profilsiderne. Det er lavet i samme format som alm samtaler dvs med talebobler.

Følgende aktiviteter vil dukke op i strømmen.

Oprette nyt et indlæg
Svare på indlæg
Give "krabber"
Besøge havn
Får erfaring på båd type
Sejler på specifik båd.
Bliver venner med anden bruger

Som altid, hvis der er ideer eller feedback - så siger I bare til...

mvh maskinmesteren

maskinmesterens billede

Tilføj flere ankerpladser, please

Næste version af sejlnet appen indeholder blandt andet en udvidelse med ankerpladser. Det kommer til stort set at fungere på samme måde som havneguiden.

maskinmesterens billede

Velkommen til krabberne

Vi har i dag sagt farvel til de stjerner, som hidtil er blevet brugt til at give feedback på indlæggene. Fra nu af uddeles der krabber. Og kom så ikke og sig dagen ikke er brugt fornuftigt Smile

mvh maskinmesteren

maskinmesterens billede

Footer trimmet

Nu er footeren blevet lidt pænene, synes jeg Smile

maskinmesterens billede

System besked moderniseret

Sejlnet har altid levet små system beskeder til brugere der er logget ind. Disse har været små og svære at få øje på. De er nu erstattet af en mere tidsvarende metode som er magen til det de fleste kender fra deres smartphone - undtaget HO som stadig bruger Nokia 3310 Smile . Du behøver ikke fjerne beskeden, den forsvinder efter få sekunder. Også kendt som Prowl push notification.

Annonce